Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2009, 09:58 PM   #53 (permalink)
topalsolucan1905
Teğmen

Tesekkür: 8
18 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
topalsolucan1905 is an unknown quantity at this point

Bende aynı senin durumundayım kendimde düzeltmem gereken şeyler oldugunu biliyorum eminim sende biliyorsun kız konusuna gelince benim yaşım 19 son 1 2 haftaya kadar hiç bir kızla konuşmadım bunuda kafaya takmadım eger bir kıza acılmaktan korkuyorsan ki ben korkuyordun bir erkek arkadaşa sevdigimi bir kızı söyledim kızın hareketleri gercekten beni etkilemişti ama kız güzel oldugundan benimle arkadaş olmaz diye düşünüyordum bu erkek arkadaşımlada konuştum o da kız arkadaşına anşatmış kız arkadaşıda kıza söyledi ve kız yanıma geldi konuştuk daga dogrusu ben konuşmaya calıştım ilk defa bir kızla konuşuyorum ve ilk defa bir şeyler hissettigim bir kızla

sana birşey diyecegim sen hiç bir kıza aradaşlık teklif ettinmi yada ettinde kabul etmedimi bence senin sorun bir kızın yanında gidip konuşamamak aynen bendede öyle oluyor hatta bende yolda giderken karşıdan bir kız geliyorsa kızın yüzüne bakamıyorum :D hemen kafamı yere ceviriyorum neden bilmiyorum ama inşallah son 2 günden beri ego,sucluluk ve ertelemeyi dinliyorum inşaah işe yarar telkinler

bundan tam 2 3 ay önce 1 hafta dinledim müzikleri şimdi o günleri düşününce degişiklik oldugunu anlıyorum şimdi bırakmamak üzere devam ediyorum telkinlere:D
topalsolucan1905 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla