Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2009, 11:32 PM   #25 (permalink)
keskin38
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

Cemboli gel önce işe şu cümlelerini değiştirmekle başlayalım. Göreceksin o zaman gerisi de değişecek...

Aksam oldu ve suan mutluyum.

Kendimi her alanda yeterli hissediyorum.

İnsanlarla gayet rahat muhabbet ediyorum.

Kendimi hep aktif hissediyorum.

Ve ben Kendine güvenen biriyim. Her geçen gün de kendime güvenim artıyor...

Ne dersin? Bence denemeye değer...

Sevgiler...

Alıntı:
cemboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba günlük ve bu mesajı okuyan herkes:D
şuan akşam oldu ve çok mutsuzum.kendimi çok yetersiz hissediyorum sosyal olarak sosyal fobim azaldı ama insanlarla gene de rahat muhabbet edemiyorum ve kendimi pasif hissediyorum.hem de çok pasif biri bana bişi diyor ben sadece biraz tebessüm ediyorum duruyorum.aslında telkinleri dinlemedn önce çok daha kötüydüm.heyecandan ölücektim.ama iyigeldi bu telkinler bilen arkadaşlara soruyorum acaba gerçekten güzel konuşan tatlı muhabbetli kendine güvenen bir insan olacak mıyım?.telkinlerin 9. günü yada ne kadar zaman sonra tam anlamıyla mutlu olucam ve kendimi pasif hissetmicem?:atakan abi,redflowers,shamanic lütfen bana yol gösterin bir bilgi verin.
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla