Sevgili Merto hızır gibi yetistigin icin tesekkur ederim. Gelgitleri yasamam bugune ertelenmisti hep tarafımdan sanki hep bastırdım bu duyguyu hep iyiyim dedim iyi olmadıgım zaman da.Tam zamanı bugun herhalde.Cunki dun beni uzen bir konusma gecti sevdigim bir arkadasımla aramız da. Kendimce bildigim ama icimde sakladıgım durum ben kimseye GÜVENMİYORUM. İste bu yüzden hep arkadaslarıma güvenerek paylastıgım tüm konusmalarım baskaları tarafından ogrenildi.Ben yine güvenip anlattıgım da yine aynı seyler oldu.Dünde buna benzer bir konusmaydı arkadasımla aramızdaki. Güvenmek istiyorum ama beni her defasında sukut-u hayale ugratıyorlar yoruldummm. Karsımdakine üzüldügümü kırıldıgımı anlatıyorum icimde saklamıyorum hislerimi amaaa bunları soylerken kırmamak icin üzmemek icin cümlelerimi itinayla seciyorum.Aslında hayatımdan cıkarmam gereken arkadaslarımı onlar kırılmasın diye cıkaramıyorum hayatımdan. Onceden keyif aldıgım ortamlarda son 1 aydır telkinler sonrası eski aldıgım keyfi alamıyorum.Orda olmak istemiyorum.Sohbetler sıkıcı geliyor.demekki keyif alıyormusum gibi sartlanıp gidiyordum.Yalnız kalmak daha sevimli gorunuyor gozume.Hos 2 tane canavarla ne kadar yalnız kalınabilirse . Birden yükselip sonra alcalmak cok sık yasadıgım bir sey degil.Su anda yasadıgım degisik bir duygu . Bir seyle vedalastıgım dogru ama nedir bende bilmiyorum ama cok sarsıyor beni cok uzuyor yıpratıyor. Aglaya aglaya ancak bu kadar yazabildim.. Sevgi ve selamlarımla
__________________ Dünle beraber gitti cancağızım ne kadar söz varsa düne ait şimdi yeni şeyler söylemek lazım....MEVLANA |