.karikatürdeki maymun ben mi oluyorum .çok güldüm ben de buna.yazdıklarında haklısın shamanic ablacım ama insanın içinde bi mutsuzluk varsa nedeninin ne olduğunu bile bilmiyorum gitmiyor bir türlü içsel seslerimle güzel şeyler söylüyorum ama kendim inanmadıktan sonra olmuyor
.kendimi mutsuz ve pasif hissediyorum.ama işin güzel tarafı bundan bir iki ay önce daha pasif hissediyordum.
mutlu olmayı gerçekten istiyorum bu yüzden bu sitedeyim ve siz de öyle.
gerçekten hepimiz çok iyi ve özel insanlarız ve de olgun insanlarız.
ve burdaki insanların en büyük farkı da farkındalık olduğunu düşünüyorum.çünkü ben pasifim diyorsam bunun anormal bir durum olduğunu ve aslında böyle bir insan olmadığımı söylemek istiyorum.
çevremizde insanları rahatsız edici sözler söyleyen sevilmeyen ve en kötüsü sevilmediğini ve içindeki olumsuz hali bilmeyen o kadar çok insan var ki.ben onlardan olmadığım için şükrediyorum.
ben aslında sevildiğimi biliyorum ama kendimi yetersiz hissettiğim için insanların beni sevmesi yetmiyor.
sevildiğimi nerden biliyorum?çünkü iki günde bir en az bir kişiden seni seviyorum mesajı alıyorum veya konuşurken de seni seviyorum diyorlar.bunun nedeninin benim de insanlara sevdiğimi ifade etmem olduğunu düşünüyorum.eğer bir insanı seviyorsam hemen söylerim bunu,böyle güzel bir huyum vardır.
yani demek istediğim içinde bulunduğum durumda hayatımın sonuna kadar olmayacağımı biliyorum ama bir an evvel istediğim hale dönmek istiyorum.
insanlar depresyonda olduğum dönemleri hastalık olarak görüyorlardı o yüzden şimdi diyorar ki sen bu kadar araştırmalar yapıyorsun ve kendini geliştiriyorsun sen bu hastalığı yersin(yenersin değil yersin
) diyorlar.bu da beni çok mutlu ediyor tabi ki.
bir de bir sorum olacak şuan bazı depresyon ilaçları alıyorum bunların telkinlere etkisi nasıl olur acaba telkinler etkisini geç mi gösterir.çünkü doktorumun söylediğine göre bu ilaçlar beyinde bazı hormonların salgılanmasını azaltıyormuş daha doğrusu dengeliyormuş.bununla ilgili ne dersiniz bana acaba?.hepinize iyi günler yazdıklarınız için de teşekkürler sevgili shamanic abla,yasemin abla,keskin38 hepinize mutlu bir gelecek diliyorum.ben kesinlikle bu depresyonu yeneceğim ve eski hallerime döneceğim hatta döndüm sayılır.sevgimle kalın iyi günler...