Konu
:
Hayata Evrimsel Adımlar
Tekil Mesaj gösterimi
24-03-2009, 07:09 PM
#
27
(
permalink
)
keskin38
Üsteğmen
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bu sabah 8.30 da çocukların kapıya dayanmasıyla uyandım
8.30 da ders başlıyor ama ben uyuyordum
E görüntümü anlatmama gerek yok sanırım
Kötü başlayan gün ufak pürüzlerle devam etti. Güne nasıl başlarsan öyle geçtiğine bir kez daha şahit oldum. Yataktan kalkıp 2 dk ıcınde sınıfa kostururken olumlamalarımı yapamadım e yani napiim...Ya da son dk da uyanıp da bugun guzel bır gun nasıl dıyebılırdım ki? Hangi yüzle
Aksilikler peşpeşe geldi gün boyu.
Ders çıkışı ilçe tarım müdürlüğünden 3 yetkili geldi, köylüye ilaçlama, gübreleme, budama vs konularda egitim verdiler ben de dinledim
Olur da öğretmen olamazsam ekip biçerim dimi ama
Uyku düzensizliğim sonucu cildim mahvoldu. Zayıfladım da sanki. Yüzüm çöktü aslında
Bugün de annemle soğan kavgası ettik. Çiğ soğandan nefret ediyorum. Kokusundan , tadından bilumum herşeyinden nefret ediyorum ve yıllardır yersin yemezsin kavgası ediyoruz. Hala öğrenemediler mi yoksa belki zorlarsak yer diye mi düşünüyolar anlamadım
Ya soğan sevmek zorunda mıyım ben
Sevmiyorum işteee sev-miii-yoo-ruuumm...
Sinirimden kahvaltı da etmedim, öğle yemeği de yemedim. Akşama ne pişireyim diye sordu annem. Soğan kızartması yap bayılırım dedim
Bazen aşırı tepkiler veriyorum ama elimde değil. Defalarca söylediğim şey sanki gözüme sokar gibi inadıma yapılınca tepkilerime engel olamıyorum işte...
Seni SevMiyorum soğan
sevMİİİİyorum işteee
Bööööööööghhhh
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38
Açık Profil bilgileri
keskin38 nickli üyeye özel mesaj gönderin
keskin38 - Daha fazla Mesajını bul