ruh hali:yetersiz,pasif,vurdumduymaz
merhaba günlük bugün normal bir güün geçti aslında.
sabahleyin ne mutlu ne de mutsuz kalktım bi güzel kahvaltımı yaptım oturdum bilgisayarı başına sitede gezindim diğer arkadaşların günlüklerine baktım.
özgür kankam geldi onunla oturduk biraz.yasin de geldi yasine gene kızdım:D.hep kızdırıyo beni benden 4 yaş küçük olduğu için hep kızıyorum ona daha olgunlaşmadığı için yanlış şeyler yapıyor.
kendimi normalden kötü hissetmeme rağmen telkinleri hala dinliyorum.dinleyeceğim de inşallah daha mutlu bir insan olacağım.ama telkinler kesinlikle faydalı çünkü ben çok fazla aşık olmam 19 yaşındayım ve toplam 3 kere aşık oldum.
aşk konusundan biraz aptalım ben heralde birçok kişi bana aşık olduğunu söylemesine rağmen ben onlara hiç yaklaşmadım.çok dangalağım.kendimi hiç sevvmiyorum.ben ben değiliim kesinlikle.geçen gece telkinleri dinlerken ağladım.ve kendime şöyle dedim:"ulan neydim ne oldum beni bu hale getirmeyi nasıl başardılar" dedim.insanlardan nefret ediyorum hepsinden diil ama çoğundan zaten kendimi sevmiyorum ki insanları seveyim.
play station umu kuzenime verdim beni evine davet etti ben gitmedim.
gitmememin sebebi mutsuz olmamdı onu da mutsuzz etmek istemedim.
insanlar beni çok rahatsız ediyor.hepsi yapmacık gibi geliyor.
içimden geçenleri tamamen yazıyorum ki değişimi anlayayım arkadaşlar yoksa sevdiğim insanlar da var tabi ki zaten sevdiğim insan olmasaydı aşık olmazdım.
ya nebilim ben kendimi neden bu kadar yetersiz hissediyorum bilmiyorum.
geçen mesajımda bir soru sormuştum tekrar sorayım:
ben şuan depresyon ilaçları alıyorum acaba telkinler o yüzden biraz geç mi etki edecek lütfen bu konuda beni bilgilendirirseniz berhudar olurum
bu arada ailemden bahsedecek olursam babam biraz sinirkli ve sabırsız küçükken beni hep döverdi şuan annemi aldatıyor onu hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum.
anneme gelince o melek gibi bir insan ve onu hiç kırmak istemiyorum sırf onu üzmemek için babamla iyi geçiniyorum.babamın mesajını yakaladım sevgilisiyle ondan gerçekten çok nefret ediyorum ve diyorum ki ya adam gibi biri olsun ya da ölüp cehennemin dibine gitsin.hiç umrumda değil.
telkinlerden umutluyum bakalım nasıl olacak geleceğim.
bir gelişmemi yazzayım aslında suçluluk telkini bende etkili oldu insanlarla diyaloglarımda kendimi suçlamıyorum.bir de başkalarının düşüncelerini önemsememe de etkili oldu mesela bu mesajı yazarken kimin ne diyeceği umrrumda diiil .
yasemin ablacım shamanic ablacım atakan bey ve keskin 38 bir de vodoo sizler alınmayın lütfen siz umrumdasınız sizleri seviyorum.ama ne bilim insanlar bir gün öyle bir gün böyle oluyor ben de sevmiyorum bu hayatı telkinlerin 11. günü inşallah bana da etki eder çok korkuyorum hiç etki etmeyecek diye 11 gün oldu ve pek bi gelişme yok.neyse hepinize iyi günler.içimi döktüm işte.yarın daha mutlu olmak dileğiyle iyi günler....
__________________ <<hayat bir sanattır sanatçı sizsiniz>> |