nası algılamak istersen öyle algılarsın, aynaya bakmadan önce kendine "aynaya baktıgımda cirkin bir erkek görücem" dersen baktıgında da o cirkin erkegi görürsün. hiç başına geldi mi bilmiyorum ama benim bir arkadaşım vardı ilk tanıştığımızda bana çok çirkin ve itici gelmişti çocuk.. Sonradan muhabbetimiz ilerledi ve çok yakın arkadaş olduk, komik, zeki bi çocuktur bunlar ön plana çıkmaya başladı. 3-4 ay sonra artık batmıyordu gözüme hatta sevimli bile göründüğü oluyodu.. ve sunu da belirtiyim bizim aramızda arkadaşlık dışında bişey olmadı ama şu anda bi çok erkeğin ağzının suyunu akıtarak baktığı bi kız arkadaşı var bu arkadaşımın.. :) ve kendine güveni ukalalık derecesinde tamdır ben yakısıklı mıym degil mym bunları hic sorgulamaz hemen karsısındakinde kusuru da buluverir :D biraz küstah olmak lazım hayata karşı... bunu da şu anlamda söylüyorum eğer değiştiremeyeceğin kusurların olduğuna inanıyosan (mesela senin şikayet ettiğin gibi doğuştan bi çirkinlik o zaman bunu takmamayı öğret kendine dünyanın sonuymuş gibi davranmak yerine.. |