24-03-2009, 10:59 PM
|
#35 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| İnanır mısın cemboli. Forumu dolaşırken ismini gördüğümde yine yazdı mı acaba bu afacan aşkını diyorum ve bi bakıyorum yazmışsın Aşık olmak güzeldir, bakış açına farklı bir pencere daha ekler. Bütün pencereler aynı yöne -hayata- bakmalarına rağmen, sen aşk penceresinden baktıgında hayatı daha bır hoş görürsün. AŞK pencerenin hep açık kalmasını dilerim... Bu arada telkinleri 11 gündür dinliyorum demişsin ya. Günlük ortalama dinleme süren ne kadar bilemiyorum ama ego ve sucluluk telkinlerini 70-80 saat dinledikten sonra( saatlerden tam emin değilim umarım dogru yazmısımdır) diğerlerini eklememiz öneriliyor. Bir de "Acaba bende etki etmiyo mu?İnşallah eder. Etmez diye çok korkuyorum" diye dusunmekten vazgecmelisin.Bilmem farkında mısın ama böyle söyleyerek çekim yasasına tiyo veriyosun. Önceki mesajımda söylemiştim ya sana; düşüncelerin, konuşmaların olumlu olsun ki olumlu yaşantıları kendine çekebilesin. Çekim yasası biz istesek de istemesek de- farkında olsak da olmasak da çalışıyor. Yapabileceğimiz şeyse ona olumlu yönü, olması gereken yönü, gitmesini istediğimiz rotayı göstermek. Göster ve bekle. Mudahale etme-yani acaba deme- olacagına inan ve her zaman olmasını istediğin şeyleri senin ve bütünün hayrına olacak şekilde iste, mış gibi davran... Sevgiler Aşık Afacan seni
__________________ Her geçen gün kendimi, her açıdan DAHA İYİ hissediyorum :) |
| |