Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2009, 12:03 PM   #90 (permalink)
meyvemeyve

Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 58 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meyvemeyve is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

merhaba,

çok uzun zamandır yoktum. zor günler atlattım ama şuan psikolojim ii sayılır ama bir takıntım başladı bundan kurtulamıyorum. bundan kurtulsam herşey süper olucak. mide bulantısı... bu zor zamanlarımda mide bulantısı problemim başladı ve beni çok rahatsız etti. sonra her sabah uyandığımdan itibaren saniyesinde aklıma geldiği için gün içinde 24 saat onu hissetmeye başladım.mutlu yada mutsuz olim sürekli hissediyorum. endoskopi, kan tahlilleri herşey yapıldı sorun psikolojik dendi. hissettiğim birşeyi nasıl takmam bulamıyorum, haliylede takıyorum:( 1 senedir devam ediyo sorunum. psikologa gititm daha önce böyle birşey duymadığını söyledi çözüm bulamadı:(( burdaki olumlu düşünme ve şükretme yollarını uyguluyorum ve inanıyorum. ama pozitif düşünürken bile bu mide bulantısını hissederken hayal kurmak da çok zor oluyor. yani sanki beynim bana kıllığına çalışıyor ve bana hiç yardımcı olmuyorr:( önerilerinize ihtiyacım var lütfen
meyvemeyve isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla