Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2009, 01:01 PM   #122 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: Lastiğin yola değdiği yer!

Aslında bazen bakıyorum, gerçekten de uzak hedefler belirlemiş oluyorum kendime.Yani, uzak derken biranda herşeyi başarmak istiyorum, bunun için kendime eziyet gibi programlar hazırlıyorum.Bir insan aynı anda herşey olamaz ama benim istediğim bunu yapabilmek, bu yüzden de hedeflerim ulaşılması zor oluyor:(

Şimdi mesela herşeyi geçtim artık, erken uyanabilmek ve kişisel çalışmalarımı yapabilmek istiyorum.Hayatımın her döneminde erken uyanabilmek benim için zor olmuştur.Bunu her zaman da yenmek istedim ama yapamıyorum.Önceki gün ne kadar kararlı olursam olayım, sabah telefon çaldığında benim için azap başlıyor.Önceki günün planları,programları uykunun tatlılığına yenik düşüyor:( Telkinleri dinlemeye başladığımdan beri de daha uzadı uyuma saatlerim.Yatağımı daha sever oldum.İnanın arkadaşıma kalkar kalkmaz 'Bu iş iş değil de akşam olsa da yatsak.' diyorum beraber gülüyoruz:):) En sevdiğim şey uyumak sanırım:( Tutkuyla yapabildiğim tek şey:)

Gülüyorum ama gerçekten benim için çok büyük bir problem bu.Düzensiz bir uyku,düzensiz beslenme..Bence bunlar insanı ağırlaştırıyor.Öncelikle bunları değiştirmek istiyorum.Sürekli katı yiyorum mesela hem etli,ağır yemekleri sevdiğim için hem de evimden uzak olduğumdan sürekli hazıra yönelmemden kaynaklanıyor.Sağlıklı beslensem daha hafif hissederim gibi geliyor,uykum da düzene girer sanırım çünkü vücut rahat olduğu için daha derin ve kaliteli uyurum diye düşünüyorum.Son günlerde sağlıklı,sıvı ağırlıklı beslenmenin yollarını düşünüp duruyorum ama zor gibi geliyor.

İşte şimdi yapmak istediklerim; hayatımı düzene koymak.Düzenli uyku,erken kalkabilmek,düzenli ve sağlıklı beslenebilmek,sabahları küçük çalışmalar yapmak,düzenli yoga yapmak(bana çok iyi geliyor ama bi türlü onu da düzenli yapmayı başaramıyorum) ve kpssye verimli şekilde çalışmaya başlamak.

Birkaç gündür sürekli defterimi alıyorum plan program yapayım herşeyin vaktini belirleyeyim diye ama uyamayacağımı bilmek yine ertelememe yol açıyor.