Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2009, 05:55 PM   #34 (permalink)
ışıkk
Üsteğmen

ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart Cennet'ten Mektuplar:Büyük Farkındalık

Büyük Farkındalık

Gloria Wendroff

Tanrı dedi ki:

Bazen, zahiri dünyadan zevk almamanız gerektiğini ya da aldığınız kadar çok zevk almamanız gerektiğini hissediyor musunuz? Sevgili, zahiri olanın zevkine var çünkü hepiniz bunu hak ediyorsunuz. Size izin veriyorum. Dünyadan zevk almaktan sakınmanız ve sadece ruhsal ya da daha çok ruhsal olmanız gerektiğini hissetmeyin. Sevdiğinizi sevin. Zevk aldığınız ne ise zevkine varın. Kimi isterseniz sevin.

Gelin yüzleşelim. Maddi dünyayı seviyorsunuz. Hislerinizi seviyorsunuz. Çiçekleri ve birinin size çiçek vermesini seviyorsunuz. Nihayetinde, size çiçek veren Benim, size her şeyi veren Benim. Bazen sizin için. İsa, Buda ve Diğerleri ile bağ kurmak daha kolaydır çünkü onların bir şekilleri var. Hikâyeleri seviyorsunuz, sevgililer ve resimleri seviyorsunuz. Aksiyon kahramanlarını seviyorsunuz. Mitolojiyi seviyorsunuz, o zaman sevin. Krisna’yı seviyorsunuz, o zaman sevin. Herkes Benim cemalimden yaratılmıştır. Herkes Benim cemalimdir. Onlar Benim cemalime biçim ve sekil verir. .İnsanlığı sevmenin sizin için zor olduğunu düşünmüş olabilirsiniz, ancak gerçek su ki insanlığı tüm kalbinizle seviyorsunuz. Onunla büyülenmişsiniz. Ben Yaratıcıyım. Ve benim yarattığımı sevmek sizin için iyidir, güzeldir.

Sizden, tüm gün, her an, Beni düşünmenizi istemiyorum. Beni düşünün ama mecbur olduğunuz için değil. Ben daima buradayım. Farkındalığınızda Benimle olun, yaşamınıza nasıl dahil oluyorsam. Sanki bu bir yarışmaymış gibi Beni herkesin üstünde sevmeniz Gerektiğini ya da herkesi hariç tutarak Beni sevmeniz gerektiğini düşünmeyin. Ben sizin Tek Tanrınızım, ancak. İnsanları tüm kalbinizle Sevin.

Elbette, yaşamın zahiri alanına çekiliyorsunuz. Onun için var. Onun içinde oyununuzu oynamanız gerekiyor. Benimle Sessizlikte etkileşim içinde olmak harikadır, tavsiye ederim. Evet, o her şeydir, ancak tek şey değildir. Bütündür ve Bütün içinde oynanacak bir alan içerir. Kendinizi Benimle olmak için zorlamayın. Biz, her şekilde beraberiz.

Oruç tutmanızı istemiyorum. Dünyayı terk etmenizi istemiyorum. Daha fazla zevk almanızı istiyorum. Bana, zevk yoluyla hizmet edersiniz, sevgililer, zorlanmış itina ile değil.

Ben, gitmeniz gereken bir okul değilim. Ardınızdan (okul kaçaklarını takip eden) bir memur göndermiyorum. Ne uzaklaştırma cezası alırsınız ne de kovulursunuz. Kalbimdeki yerinizi korursunuz.

Hayatınızın temel amacı Ben olsam dahi, beni okul sonrası bir aktivite olarak görmenizin Benim için bir sakıncası yok. Ben 24-saatlik bir aktiviteyim, ya da aktivitesizliğim. Ben 24-saat Varım, siz de öyle.

İki nehir birbirinden ayrılır ve sonra Okyanusta tekrar kavuşur. Okyanusu onurlandırmak için akışlarını kurban etmezler. Kendilerini suçlamazlar: “Oh, bu kadar mutlu bir şekilde, kuşları dinleyerek, dalgalarımdan zevk alarak akmamalıyım. Sadece Okyanusu düşünmeliyim.”

Evet, Beni düşünün, ama aynı zamanda, Beni düşünmek zorunda olmadan düşünün. Beni düşünmek bırakın bir zevk olsun. Benim çırağımsınız, ancak sözleşmeli değilsiniz. Kim olduğunuzu bileceğiniz zamanlar yaklaşmaktadır ve gerçek kadar, farkındalığınızda ayrılmaz olacağız. Büyük Farkındalık doğal olarak gerçekleşecek, zorlanmasına gerek olmadan..
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale

ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla