Cevap: 25.03.09 Merhaba Just a girl 'ün günlüğü. Kendisini şu an anlamakta güçlük çektiğim için seninle konuşmak, söylemek istediklerimi sana söylemek istedim. Eğer sen istersen kendisi özüne döndüğü zaman ona okutabilirsin. Ama lütfen şu an okutma beni anlayabilecek gibi görünmüyor şu durumda. Ama anlayacak durumda olsa ona derdim ki;
Sen Dünya' yı bu kadar acımasız, bu kadar fırsatçı, senin hep kötülüğünü isteyen bir yer olarak mı görüyorsun? Ne güzel sevmişsin kendini, kendine şefkat göstermişsin, bir şeylerin düzeleceğine olan inancın hala var hissedebiliyorum bunu ama bu kadar umutsuzluk neden? İyi şeyler düşlerken kötü şeyler beklemek, acıyı suyun yapmak neden? Aciz misin bu kadar, yorgun musun, git dinlen. Enerji toplamak için ne yapman gerekiyorsa git yap. Ama yeter artık olumsuz konuşma ne olursun.
Yol da sensin, yolcu da, muavin de, kaptan da tamam. Ama otobüsü viraja sokmak neden? Mıcırlara mı kaptıracaksın arabayı. Çek bakalım sağa biraz, gir bir benzin istasyonuna, git dinlen biraz. kolların (zihnin) yorulmuştur direksiyon sallamaktan. Ne bu kendine eziyet hali?
Şuradaki herkese bir bak. Atakan dahil hangi yollardan, hangi ruh hallerinden geçmiş bu hale gelene kadar. Kimse hop anasından mutlu doğmadı ki? Hepimiz yaşadık bir şeyler. Burada bulunma amacımız da yaşadıklarımızdan ders almak, bunları yaşamımıza artı olarak nasıl katabiliriz, nasıl iyi olabiliriz, yaşadıklarımızın yükünden nasıl kurtulabiliriz.
Düşünsene bir hepimizin elinde bir direksiyon, mutsuz amaçsız çıkmışız yola. Bir dolu trafik canavarı, bu kazalar neden oluyor sanıyorsun sen?
Tamam, güçsüz olabilirsin. Morale ihtiyacın olabilir. Ama omuzların çökmüş bir vaziyette kimse sana yardım edemez. Kendine, sürece ve yaşadığın bu Dünya' ya güven. Kötü tohumlar ektiğine inanıyorsan gir şimdi tekrar bahçeye sök bütün ürünleri, hayır zor değil hepimiz yaptık zamanında hala daha yapıyoruz. Yeni ürünler ek, yapabilirsin, yapmalısın. Bu hayat senin, yükümlülüğü senin, sorumluluk senin. İyi bir hayat istiyorsan, yarın öbür gün değil hemen başlaman gerek.
...derdim sevgili günlük. Sen umarım bunu muhafaza edersin. Kendisine geldiği zaman okuması için. Birde onu çok sevdiğimi söyle, eğer kırıcı yazmışsam da affetsin. Kendisine geldiği zaman görüşürüz.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |