Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2009, 10:37 PM   #200 (permalink)
driftwood76
Teğmen

Tesekkür: 3
21 Mesajinıza toplam 138 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
driftwood76 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

Merhabalar arkadaşlar...Öncelikle, forumun bu sayfasındaki hareketlenmeden duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Umarım iyi katılımlı bir buluşma olur...
Forumları okurken, aşağıdaki mesaja takıldı aklım...NLP ile öğrenme konusunda uzman olan bir arkadaşımız varsa, lütfen bana yardımcı olsun. Sorum şu : NLP ile öğrenmede, daha önce bilinen ve kazanılmış olan veriler mi pekiştiriliyor, yoksa hiç bilinmeyen ve daha önce hiç rastlanmamış bilgiler de öğrenilebiliyor mu? Yukarıdaki mesajda, 2.500 İngilizce kelimenin CD telkinleri sayesinde öğrenebileceği anlatılıyor anladığım kadarıyla. Peki, hal böyle ise, hiç bilinmeyene beynimiz, hafızamız, ya da bilinçaltımız nasıl bir tepki verecek? Şöyle bir örnek vereyim : Hiç İtalyanca bilmeyen biri, özel olarak hazırlanmış İtalyanca telkin CD'sini dinlediğinde, otomatik olarak (yani hiçbir rasyonel çaba göstermeden) İtalyanca'yı öğrenmiş mi olacak? Ya da hiç İskoçya'ya gitmeyen biri, oraya gitmiş birinin özel olarak hazırladığı CD sayesinde 3 yıl sonra oraya gittiğinde, heryeri eliyle koymuş gibi bulabilecek mi? Bu konuda detaylı bilgisi olan arkadaşlar, tecrübeleriyle birlikte bu konuyu bizlere açıklayabilirlerse çok sevinirim...Şimdiden teşekkürler...

merhabalar btlcm..

aşağıda ki linkte bir arkadaşımızın konuyla ilgili yorumlarını bulabilirsin..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...64623#msg64623

aynı şekilde bende bu telkinlerden dinlemekteyim..

ingilizce de en çok kullanılan 2500 adet kelimenin telkin olarak hazırlanmış halidir..

içeriği bende yok .. atakan bey şehir dışında şu anda ama özelden mesaj atarsan döndüğünde yanıtlar..
teknik sorularına daha doğru cevaplar almış olursun..

uyurken ve gündüz dinleyebilirsin..

üds ve kpds de ne tür sorular geldiğini tam olarak bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemem
ama ben 3. haftadan sonra bariz etkilerini görmeye başladım..

alt yazılı olarak seyrettiğim bir çok film ve dizide alt yazıları takip etmiyorum..

bazen rüyalarımda ingilizce konuşuyorum..

ilgim olan bazı konularda yabancı sitelerde gezinirken çeviri yapmadan cümlenin anlamını kavrayabiliyorum..

bazende eşimin sorduğu sorulara ingilizce yanıt vermek gibi büyük bir istek duyuyorum ya da şöyle söyleyim ingilizce konularak düşünüyorum..

bunlar benim amaçlarımın doğrultusunda gelişen durumlar..

senin istediğin daha teknik bilgiler olduğu için gerekli araştırmayı ilk bilen kişi atakan beyden yapmanı öneririm..

ayrıca forum çevirmenlerimizden cem çok değerli bilgileri paylaşarak bizlere ingilizce öğrenmemiz konusunda destek veriyor..

onunda görüşlerini almanı öneririm..

sevgiler.. (yazan kişi, shamanic...)
driftwood76 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla