Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2009, 11:50 PM   #33 (permalink)
keskin38
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold
Standart Hayata Evrimsel Adımlar

İyi değilim hiç iyi değilim. Birşeyleri değiştirebileceğime inanıyordum, evet değişiyor diyordum ama yanılmışım. Değişen hiç birşey yok. Hala umutsuz, hala korkak, hala kendini basarısız hısseden ve basarısızlıga mahkum eden bir ben var. Kendimi kandırıp durmusum bunca zaman onu anladım. Mutluyum dediğimde aslında mutlu değilmişim. Dışta mutlu ama içte değil.

Yine tıkandım, yazamıyorum. Neden düşüncelerimi anlatmakta bu kadar zorlanıyorum? Neden böyleyim? Çok zor olmamalı, yapabilirim diyorum ama yapamıyorum...Offfffffffff.........En iyisi yatmak.... Ama bu kasvetli düşüncelerle uyudugumda rahat uyuyamayacagım, güne de böyle başlayacagım düşüncesi sardı şimdi de.......

Ya noluyor banaaaaaaaaaaa
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla