Cevap: cemboli ve sevgili günlük bugün çok güzel geçti ve mutluydum
ruh hali:mutlu,neşeli,konuşkan,afacan
bugün güzle uyandım ve geçtim bilgisayarın karşısına.bi baktım kuzenim msn de.
hemen ona naber dedim ve muhabbeti açtım müsaitmisiniz dedim beklerim dedi ve bende gittim.sonra oturduk bnim aşkımdan bahsettik biraz.biraz da onun aşkından ikimizde aşığız.burda sagopanın bir sözünü hatırlatim"aşksız olsun,kalbim neşe dolsun deme bu ne fena bir hatadır".gerçekten doru bir söz birini sevmeden kalbiniz neşe dolmuyor.
neyse sonra dışarı çıktık aslında bu çok güzel bi gelişme çünkü ben dışarı çıkmayı sevmiyordum bayadır.çıktık işte sahilde yürüdük ve serkan abiyle buluştuk.bu arada serkan abi ve kuzenim bilalı da bu siteye abone yaptım:D.ikisi de çok beğendiler.baya reklamını yapıyorum çöünkü kendim de inanıyorm bu siteye.
neyse şimdi bomba geliyor.....
buluştuk ve çiğköfteciye gitiiikkkkk.bi güzel acılı çiğköfte yedik ve de çiğköftecide çalışanlarla sohbet ettik çok hoş bi sohbetti.hiç heyecanlanmıyorum artık.heyecanlansam bile yenebileceğim yani tatlı bi heyecan oluyor zaten böyle biheyecan isterim ama beni rahatsız eden heyecanı sevmiyorum.
neyse gelirken de çekirdek yiye yiye geldik bakkallardaki bütün çerezaları aldık bu arada tavsiye ederim arkadaşlar çerezza muhabbet diye bi cips var harika bi cips onlardan aldık ve şuan evdeyiz playstation 2 oynuyoruz.daha dorusu onlar oynuyor ben şuanda bu yorumları yazıyorum.inşallah yakında onları da forumda göreceksiniz sizinle tanıştırırım onları da kuzenim çok seveceğiniz biridir pembe yanaklı tatlı bi insandır arada beni sinir ediyo ama olsun.
serkan abi de navigator isimli üye onu da ok seviyorum o da benim gibi aşk adamı.yazacaklarım bu kadar günlük..
hepinize kucak dolusu sevgiler hepinizi seviyorum bu arada resmim nasıl arkadaşlar eklemeyi yeni örendim redflowers ablam da yardım etti bana sağolsun...
iyi günleeeeerr...
__________________ <<hayat bir sanattır sanatçı sizsiniz>> |