Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2009, 09:20 AM   #50 (permalink)
cemboli
Teğmen

cemboli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 576
130 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cemboli will become famous soon enoughcemboli will become famous soon enough
Standart Cevap: cemboli ve sevgili günlük

yasinin ne işi var yasemin ablacım onun bizim aramıza girmesi biraz zor çünkü ben de kendimden büyüklerle vakit geçiriyorum zaten o benden 4 yaş küçük serkan abim benden 5 yaş büyük bilal da bir yaş büyük kuzenim o yüzden sıkılır (bir de nerde ne konuşulacağını pek öretemedik ona).sinirlerimi hala oynatıyor bu yasin iyi reklamını yaptım onun da .üye yaparım onuda kesin siz de dersiniz a yasin naber filan havaya girer garibim:P.bu arada o kadar yasinden bahsettik biraz da onu tarif edim o zaman.
yasin öncelikle tam bir zenci aslında ikimiz de rizeliyiz ama o biraz kara.kaşlarını görseniz çok tatlı bi tane var yani ortası dolu biraz şişman geçenlerde benden kilo verme telkinini istedi ben de atakan abinin dediği gibi direk ego ve suçluluğu 1 hafta dinle sonra ona geçeriz dedim.neyse işte öyle bazen beni çok kızdırıyo ama olsun seviyorum onu.o da bana hep der zaten abicim seni çok seviyorum diye sevgi yumağıyız yani.
bu arada telkinlerin etkisi gerçekten dışarı çıkınca daha iyi anlaşılıyor.kuzenim bana bugün telkinler gerçekten işe yaramış çok pozitifsin dedi.bir de o hep sagopanın bir sözünü söyler bana sagopayı çok sever hatta hayranıdır"pozitif olana dek negatifim kuzen"der.ben bugün o sözü değiştirdim ve ona dedim ki "negatif olana dek pozitifim kuzen"dedim.burda olmamız gerekenin pozitiflik olduğunu söledim ona ama kafa yok ki demicem o da cok zeki biridir.bu siteyle ve içerisindeki telkinlerle ilgili yorumları ona bir okudum mest oldu hemen beni bu siteye üye yap dedi.böyle yararlı bir sitenin rabet görmesi gerekir ve normaldir.bu arada sipariş cd vericem arkadaşlar "karizmaa" cd si fiyatı daha bilmiyorum ama önemli diil bu kadar ücretsiz dinledik biraz da ücretli dinnleyelim dimi?:Dyasemin abla resmimi değerlendirmedin? güzel diilse değiştirim hemen beşiktaş atkımı da taktım koyu beşiktaşlıyımdır....sevgilerimle iyi günler...