26-03-2009, 03:42 PM
|
#45 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz RÜYA OLUMLAMALARI Rüya adımlarını uyguladıktan sonra, yatağa yattığımızda zihnimizden, kimin yüksek benliğiyle buluşacaksak onun adını söylüyoruz. ‘Bu gece annemin yüksek benliğiyle buluşmak, onu sevdiğimi, bağışladığımı söylemek istiyorum.’ Niyetinizin sizin ve o insanın hayrına olmasına, istediğiniz şeyde yönlendirme olmamasına dikkat etmeniz gerekiyor!!! Niyetiniz sınırları aşarsa bu, kişiye değil size zarar verecektir. Bağışlamak, duygularınızı ifade etmek istediğinizde ya da çok sevdiğiniz ama onlara söyleyemeden kaybettiğiniz insanlar varsa size bu anlamlı buluşmayı yapmanızı öneririm. Sonrasında ilahi bir sevginin, tarif edilemez güzellikte bir enerjinin sizi sardığını deneyimleyecek ve daha özgür olacaksınız. Teşekkürler, elinin değdiği her şeyde mucizeler yarattığın ve bizlerin dileklerini duyduğun için… YÜKSEK BENLİK BULUŞMASI BAĞIŞLAMA OLUMLAMASI Yatağıma sakince uzandığımda zaman ve mekân sınırlamasının ötesinde bir buluşma için hazır olduğumu bilirim. Kendimi huzura ve sükûnete bırakırım. Yalnızca sevgi dolu bir iletişim için. Hiçbir şey talep etmeden. Yalnızca sevgi için. Her ikimizin de ortak ve üstün faydası için. Ve şimdi seni görüyorum, tam karşımda, zihnimin perdesinde. Biliyorum ki sende bu iletişimi algılıyorsun. Hiçbir beklenti olmadan, suçlamadan ve kınamadan. Gözlerine dikkatlice bakarak.. Yüksek benliklerimizin en uygun çözümü oluşturacaklarına kesin bir inançla.. Bizler birbirimizi kırmış, üzmüş, yormuş olabiliriz.. Ama o zaman için yapabileceğimiz buydu. Bunun için kendimi ve seni anlayabiliyorum.. Biz ancak ve sadece yapabileceğimizin en iyisini yapmıştık, o zaman için.. Hiçbir şeyin beni üzmeyeceği, kırmayacağı o düzeyde ben biliyorum ki sonsuz ve sınırsız bir benliğe sahibim.. Şimdi daha derinlerde yatan bir bilgelikle yeni bir çözüm oluşturabileceğimizi biliyorum.. Sevginin her sorunu çözeceğini biliyorum.. Kafamda çözüm için tahminde bulunmuyorum.. Bırakıyorum kendimi senin ve benim derin bilgeliğimize.. Şimdi sükunetle ve sevgiyle bu mesajımı aldığını biliyorum.. Ve sonuç ne olursa olsun ikimizin de en üstün mutluluğu için bir yol bulunacağını.. Ve her zaman, bütün insanlar için hep aynı şekilde. Yüksek Benlikler düzeyinde sorun diye bir şeyin olmayacağını.. Ve teşekkür ediyorum Yüksek Benliğime.. Ve senin Yüksek Benliğine..
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |