Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2009, 04:39 PM   #25 (permalink)
asi_mavi2
Teğmen

asi_mavi2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 662
72 Mesajinıza toplam 466 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asi_mavi2 will become famous soon enoughasi_mavi2 will become famous soon enough
Standart Cevap: BANA YOL GÖSTEREBİLECEKMİSİNİZ

slm bende geçen yıl siteyi ziyaret etmiştim ancak üstünde fazla durmamıştım. hatta zayıflama telkini ile başlamıştım. detaylı incelememiştim sonra bıraktım. 6-7 aydır bana göre büyük sorunlarla (içsel) boğuşup duruyordum. ağlamaklı halim geçmiyordu. hatta psikoloğa bile gittim. beni kurtarın dercesine. ilaç filan istemiyordum. derdimi anlatmak çare bulmak istiyordum sadece. delirdiğimi düşündüğüm anlar olmadı değil. neyse kişisel gelişime daldım internette baktım duruyor site yerinde bu sefer daha detaylı incelemeye başladım. her gün ziyaret etmeye çalışıyorum. her gün yeni bir şeyler öğreniyorum. sanırım bir çeşit depresyon geçirdim. hala zaman zaman dalgalanma yaşıyorum. telkinleri dinlemeye devam şu an bile kulağımda. kendime yeni hedefler oluşturdum. DGS ye gireceğim. yani herşey bizde bitiyor canım.düşüncelerimizi değiştireceğiz. olumluya endeksleneceğiz. benim de iş ortamımda maalesef her türlü oyun dönüyor. her şey çıkar üstüne maalesef. seçimlerde yakın... siyasi söylem yapmak değil amacım. ancak bir şeyler ters gidiyor dieye hep gitmesimi gerek içimizdeki potansiyeli bulup çıkarmak.. sonrası bize kalmış. tüm güzellikler sizlerle ve paylaşımı ile katkıda bulunanlarla ve hatta sadece okuyup geçenlerle olsun sevgilerimle....
asi_mavi2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla