Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2009, 06:05 PM   #128 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Alıntı:
yas_min Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Phantom , bende senin gibiyim gercekten..sabahlari erken uyanmak istiyorum, dengeli beslenmek istiyorum, bunlari bi zorluk degilde guzel aliskanlik olarak kabullenmek istiyorum, mert bende bunlara cevap versem olurmu :)))

Umarim hersey gonlunce olur .
sevgimle kal

Sevgili yas_min,

İnan ben de senelerdir böyle erken uyanayım,günü kaçırmayayım,sağlıklı besleneyim formda olayım,canlı,enerjik,neşeli olayım istedim senelerdir ama kanıma işlemişler sanki bi türlü olmuyor.Neyse olumsuz konuşmayayım olacak olacak:)Bunu başarmak için buradayız.Alışkanlık haline gelse senin dediğin gibi süper olacak.Çünkü bunları alışkanlık haline getiremezsem daha ileri çalışmalara bu nedenle de ileri boyutlara asla geçemeyeceğim.Bir yolunu bulacağız elbette..

Görüşmek üzere:)