Cevap: cemboli ve sevgili günlük teşekkürler yasemin ablacım..
ruh hali:uykulu,huzurlu,sakin
iyi akşamlar günlük bugün aslında hiçbişey yaşamadım çünkü akşam yedide kalktım.bunun sebebi de kuzenimde hiç uyumadım saat 10 30 da yattım sabaha kadar ps2 oynadık.sonra gelip öğlen birde yattım akşam yedide dediğim gibi kalktım.aslında kalkmıcaktım ama yasin bir de kankam özgür aradılar baya aramışlar en sonunda uyandım:D.uyandırmalarının sebebi de 5 dakka içinmiş bakkala gittik geldik özgürün annesi kızdı malesef vakit geciremedik.yasin de şimdi gitti onlardan ilerleyen zamanlarda çok bahsedicem çünkü onlar benim en çok yakınımda olanlar.
bir de fatih kardeşim var onunla bebekliğimizden beri dostuz herşeymiz birbirimize benzer hatta ben bazen fatihi sormaya evlerine gittiğim zaman beni fatih sanıyorlar sesimden.tabi beni görmeden sadece sesimi duyuyorlar:D.
geçen gün gittim fatihlere annesi babası bir de ablası çok tatlı insanlardır ben onları onlar beni çok sever. eve bir girdim herkesin ilgisi birden bana çekildi ay bonusum benim bob marley falan demeye başladılar bir tarafta da gülüyorlar ben de utandım tabi bu ilgiden sıkıldım baya ne yapıcamı bilemedim.ama çok hoşuma gidiyor ilgi görmek herkes gibi.
telkinleri artık sadece uyurken dinliyorum.gündüz içsel ses antremanları ve nlp yapıyorum.böyle biraz daha iyi.inşallah uyurken dinlemenin etkisi az değildir.bu konuda okuyanların bilgilerinden de yararlanmak isterim.şimdi forumda gezme zamanı sevgiyle ve mutlulukla kalın hepinizi seviyorum.
__________________ <<hayat bir sanattır sanatçı sizsiniz>> |