Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2009, 11:16 AM   #32 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği

Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum...bilenler cevap verirse sevinirim çünkü benim için çok önemli...

ben hergün düzenli olarak ego ve kendine güven i dinliyorum...sanırım 4 ay falan oldu tam hesap etmedim...
zaman zaman da kendimi herzamankinden kötü ve çöküşte hissettiğimde depresyon telkinini de ekliyorum (gerçekten işe yarıyor) rahatlayınca bırakıyorum bu telkini...

Neyse esas soruma geleyim...ego ve kendine güven sanırım baya işime yaradı...aslında normalinde de telkine başlamadan önce içimde hep bir kendime güven vardı...kendimi hep sevmişimdir ama insanların beni anlamadığını doğru değerlendiremediğini düşünmüşümdür... güvenim telkinler sayesinde tavan yaptı...Ama sorunlarım hala geçmiş değil....

inanın yanlızken çok mutluyum....ama çevremde insan belirdikçe bu yokoluyor...
insanlardan rahatsız oluyorum..sakin bir yolda yürürken bile karşıdan biri geliyorsa kaldırım değiştiriyorum eğer değiştirebileceğim bir yol varsa.....sonra da düşünüyorum...acaba ben insanları sevmiyormuyum diye ? kendime güveniyorum ama insanları sevmiyorum gibi sonuç çıkarıyorum....ama böyle olmasını istemem tabi ki...
kendime o kadar güvenmeme ve iyi özelliklerimi bilmeme takdir etmeme rağmen, insanlar tarafından yanlış anlaşıldığımda veya reddedilme benzeri durumları yaşadığımda bir süreliğine de olsa bütün güvenim altüst oluyor...ta ki olayı unutana kadar kendime gelemiyorum...unuttuktan sonra güvenim kaldığı yerden devam ediyor...ama ben bu süreci yaşamak istemiyorum..atlamak istiyorum...çünkü her dakika böyle tatsız şeylerle karşılaşmak mümkün hayatta....yani benim her canımı sıkanı bu kadar kafama takıcaksam yandım ben...

sizce telkinlerime başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinide eklesem işe yarar mı ?
ihtiyacım olan bu mu ?
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla