Cevap: Zero Limit Siyahça,aslında ben olaya yöntem olarak bakmıyorum.ister yöntem olarak bakalım ister bakmayalım,olay yine bizde bitmekte.neden mi?çünkü zaten bunların hepsi bizim özümüzde mevcut olan şeyler.mesela ben bu yönteme benzer birşey uyguluyormuşum zaten hayatımda.biri benim istemediğim birşey yaptığında, oturup sorular sorarım sakince.neden?buna sebeb verecek ne yaptım ya da bende mevcut olan ne varda bu oldu?gibi..asla o kişiyi veya başıma gelen olayı suçlayarak sonuca varmam.kısa bir süre sonrada inanılmaz sonuçlar alırım.şimdi bu yöntemle tanışınca,buna benzer bişey uyguladığımı gördüm.ilk önce farkındalık önemli.bu yöntem çok güzel bir yöntem.işte bu içimizde mevcut olanı ortaya çıkaran bir yol.sevgiyle açılan her yol güzeldir.bu da öyle.
sevgiler.
__________________ Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız. Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale |