Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2009, 01:08 PM   #203 (permalink)
tiriniti
Üsteğmen

tiriniti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,141
234 Mesajinıza toplam 1,863 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nice
Standart Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

Sevgili arkadaşlar,
5 nisan pazar günü toplanacağımız cafe nin adı "villa fırat" . Buraya hem inönü caddesinden hemde mitatpaşa caddesinden ulaşmak mümkün. Susuz dedeyi hepiniz biliyorsunuzdur sanırım. Susuzdede den girince çok rahat bulabiliceksiniz. minik bir ormanın içinde burası deniz manzaralı eminim hepiniz seveceksiniz.Tepede bir yer... Gün boyu rahat rahat sohbet edebiliceğimiz çayımızı kahvemizi içebileceğimiz ( fal bakan varmı ???? bu arada ) acıkırsak bişeyler yiyebileceğimiz bir yer. Pazar günü olması nedeniyle merkez deki yerler çok kalabalık oluyor ne dediğimizi anlayalım ama değilmi? doya doya sohbet edelim birbirimizi tanırız kaynaşırız hayatta en önemli şey dostluk bence.... bizler artık yol arkadaşıyız arkadaşlar ,,, ben kendi adıma böyle düşünüyorum..Aramızda çok
bilgili arkadaşlarımız var bilgi ve tecrübeleirni bizimle paylaşabilirler..... evet......
hadi bakalım izmir............

katılacak olan herkes bu bölüme birer çiçek bırakarak katılacağını belirtsin .... Bahar geldi dünyaya... forumumuzada bahar gelsin .... çiçek açsın her yer.....( ben papatyaları çoooooookkk severimmm )

en derin sevgilerimle

yasemin