Alıntı:
roxie Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle hepinize mesajlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Telkinlerle ilk haftamı tamamlamak üzereyim, etkileri ise çok olumlu oldu. Kötü şeyler düşünmüyorum, üstelik sınav zamanındayım kendimde olağanüstü bir çalışma azmi fark ediyorum, daha önce hiç bu kadar uzun süreler boyunca dersime konsantre olamamıştım... Eğer beklediğim gibi notlarımı yükseltirsem ilk teşekkürüm bu siteye ve telkinlere gidecek.. :)
Önceden beni fazlasıyla üzen, kafama takılan şeyleri artık ben de insanların umursadığı kadar umursuyorum.. Forumda bir yerde hayatımdaki bazı ilişkilerin hızla çözülme hatta kopma noktasına gelebileceğini okumuştum.. Bu ilişkiler bize zarar veren veya yüksek benliğimize bir faydası dokunmayan olumsuz ilişkilermiş... Geçenlerde yakın arkadaşlarımdan biri önceden tolere ettiğim, alttan almaya çalıştığım bir yandan da beni fazlasıyla arada bırakan ve sıkıntıya sokan bir kaprisini yineledi, bu sefer hiç canım sıkılmadı ve gayet sakin ve huzurlu bir şekilde "sen bilirsin, nasıl istiyorsan öyle yap" diyebildim. Her konuda daha cesur olduğumu hissediyorum, daha atak ve canayakınım.. :) |
öncelikle çıktığın yolculukta başarılar dilerim
eminim başaraaksın ilk adımı bence ağlayarak atmışsın sana edindiğim tecrübeler doğrultusunda tek tavsiyem var.
bir kalem jağıt al ve o anda ne hisediyorsan dürest olarak onu yaz ve sorunun kaynağını keşfedince herşey daha kolay oluyor
bana sideki dostlar bunu tavsiye etmişlerdi
başladığımda konu başka ama daha sonra sorun öyle bir değişik çıktıki ben bile şaşırdım.
tabii herşeyi açık ve dürüst bir şekilde yazmak kaydıyla
saygı ve sevgiler