Alıntı:
Vodoo Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba
uzun zamandır uyeydim ama simdi tam anlamıyla uye olmaya karar verdim.Sizden yardım bekliyorum arkadaslar.Cok zor 2 yıl gecirdim cok buyuk maddi manevi kayıplar yasadım.
Simdi hayatıma yeniden bir baslangıc yapmak istiyorum.Bildigim hersey birbirine karıstı bu yuzden sizden destek istiyorum.SİL BASTAN hayata baslamak gibi bir niyetim var.Danıstıgım kisinin tespiti istenmeyen bir cocuk olarak dunyaya gelmemin yankıları bu hayatıma kadar suruyormus ha bu arada yasım 37:) Korkum ben bunlara takılıp kalırsam nasıl iyi bir anne olurum cocuklarımın da hayatını mahvedermiyim.13 ve 5 yasında 2 aslan parcasının gelecegi benim llerimde .
NERDEN BASLAYACAGIM |
Merhaba sevgili Vodoo, ilk önce sana istenmeyen çocuk olmanın getirisi olarak yaşadıklarına yorum getiren kişinin tüm dediklerini unut,bu şekilde kendini şartlandırır ve sebep,sonuç karmaşası yaşar işin içinden çıkamazsın.
Bir şeylerin değişmesini istiyorsan,isteğinde samimi ol,sil baştan diye bir şey yoktur bunu da aklından çıkarma.Tüm yaşadıkların hayatına bir anlam katmıştır,burda senin rolun verdiiğn anlamlar doğrultusunda gelişiyor.Ne yapmak istedine karar ver,inan bana nasıl yapacağını göreceksin,yeter ki ONa yönel ve ONDAN iste.
Rabbim yardımcın olsun.