Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2009, 01:32 AM   #22 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Cevap: Mesut'un Günlüğü

Sevgili günlük bu siteye üye olduktan sonra hayatım gerçekten değişmeye başladı.Öncelikle bu sitede emeği geçen herkese teşekkür ederim.Kendimi sevmeye başladım.kendini değerli görmenin ne kadar farklı olduğunu,yaşama kattığı değerleri farkettim.Kendini seversen gerisinin zaten kendiliğinden geleceğini gördüm.O ışığı yüreğimde hissettim şimdi tüm vücuduma yayılıyor.Geride bıraktığım yaşam benden çok şey götürdü.Sosyal fobiliydim benim için yaşam daha zordu.Şimdide var ama kabullendim ben.Ve giderek de yener gibiyim.Umursamıyorum eskisi gibi.Ve olumlamalar yapıyorum sürekli.Telkinlerle beraber olsa gerek insanları daha az önemsiyorum.Ve işte bu kadar kolay diyorum içimden.Hayatı zorlaştıran benmişim diyorum.Bişey yaşıyorum sonra dediğim şu oluyor bu muydu korktuğum senelerce kendimi boşuna yıpratmışım.geçmiş geride kaldı yaşanacak güzel günler var.Bugünü yaşamk var...
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla