telkinlerin etkisi olabilir mi? Selamlar günlüğüm ve sevgili dostlar,
Artık kpss maratonuna resmen başladım.Gerçi diğer koşucular bayadır koşuyor ama ben de kendi çapımda iyi bir dereceyle bitireceğime eminim:) İşi ciddiye almaya başladım, zaman olarak yine düzenli çalıştığımı söyleyemem ama en azından canım sürekli çalışmak istiyor artık.İşallah bu tempoda giderim.
Ama bu aralar aklıma takılan birşey var.Telkin etkileri başlığı altına yazacaktım ama emin olmadığım için yazmak istemedim.Telkinleri dinlemeye başladığımdan yaklaşık iki ay sonra filandı sanırım konuşmamda bir bozukluk meydana geldi.Şimdilerde belirgin biçimde sıklaştı ve tedirgin olmaya başladım.Bozukluksa şu; mesela geçen konuşurken ''şemsiyesi elindeydi'' diyeceğime ''eli şemsiyesindeydi'' diyorum ya da ''yatak kapasitesi'' diyceksem ''kapak yatasitesi'' gibi şeyler uydurmaya başladım.Ya da ders çalışırken ''23'' yazcaksam ''32'' yazıyorum mesela.Ve dediğim gibi sıklaştı.Acaba bu telkinlerden kaynaklanıyor olabilir mi?Gerçi telkinleri dinledikten hemen sonra olmadı onun için telkinlere de çok yoramıyorum.Bu bozukluk neyden kaynaklanıyor acaba?Normal birşey midir yoksa gerçekten ciddiye almalı mıyım?
Görüşmek üzere..
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |