[b] Evet güzüel bir istanbul seyyahatinden daha döndüm bu seferki çok daha keyifliydi güler yüzlü hanımefendi beyefendilerle çok kaliteli bir gün geçirdim yahu hayatım değişti galiba

höh
Sonra bostancıya gitmek üzere minübüse bindimyol buyunca camı açıp şöfere yardım etmek enim için
istedim bostancı bostancı die bağırmamak için zor tututum kendimi oysa eskiden bebek kedi iken çoçukken yani hiç sınırlamazdım kendimi dolnuş şöförlerine yardım ederdim camdan sarkar taksim sarıyer diye bağırırıdım
acaba bir minübüs alıp bunu gerçekleştirsemmiki ne güzel olur sarıyer taksim çalışırım yahu cathat

dusun 44 şaşkın,ertesi gün ulak filmine gittim pek çok beğendim hemde çok çok gezdim dolaştımüsüdüm eve kaçtım sonrada bi ertesi gün yani salı ise kabadayı filmine gittim onuda çok beğendim tan bostancı minübüslerine iniyordum ki harkulade bir kar başladı saat 1645 ti lapa lap telaşla gökyüzünden yeryüzünün en güzel şehrine düşüyordu kar taneleri ben çoçık gibi sevinçliydim koştum rıhtıma resmen koştıum hee

bir bardak çay aldım elime geçtim istanbulumun en güzel silüyittinin önüne karşımda haydarpaşa topkapı sarayburnu vapurlar akşam ışıklarının düştünü karlar altında bir masala bürünen kedili bir şehir benim şehrim aşık olduğum şehir beyazlara bürünmüştü tıpkı bir masalcı
teyzenin minik dantellerle süslü oyalı bembeyaz başörtüsü gibi o gün istanbulum masalcı nineydi
seviyorum istanbulu yahu benim şehrim

karlı sinemalı arkadaşlı martılı simitli balıkekmekli sıcak salep boza hamamları sokakları dolmuşları gezeni tozanı serserisi hanımefendisi beyefendisi şıngırmıngır akan boğaziçisi sarıyeri kız pisi

sen istan bulun neresindensin

. b[
keyifliyim yahuyazı yazabiliyorum 44

ihmal etmiştim yazarım umarım yin

içimdekileri bekleyin takip edin meraklanın gıcık olun kıl olun sevin beni ben minik

ama tıraşarım hee şaşkın/b]