Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2009, 11:49 AM   #3 (permalink)
yasal06
Üsteğmen

yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: olmuyor yine beceremedim:(

site üyelerimize nazar mı değdi nedir?.. ben de son günlerde bişeylerin acısını çekiyorum.. rüyalarda kabuslar, ağlayarak uyanmalar.. geçmişten kopamadığımızda bugüne gelip geleceğe de umutla bakamıyoruz belki de.. telkinler bizim en önemli yardımcılarımız ama tek başına sadece telkin dinlemekle de olmuyor, uğraşmak daha da fazla çabalamak gerek.. beni hep söylediğim birşey vardır. iyileşme sürecimde hep inat ettim dedim, vagzeçmedim dedim.. şimdi de kötü olmama rağmen ( ki eski durumuma göre çok çok iyiyim ama şimdiye göre kötü) hala sabah kalktım ağlayarak, geldim hayatimdeğiştidee yazılanları okuyorum, çünkü ben inat edeceğim,devam edeceğim, ömrümün son nefesine kadar dahi sürese, inat edip düzelmeye ve kendimin en iyi versiyonu olmaya çalışacağım..

sevgili kayrasu geride kalan 38 yaşını affet lütfen onlar senin deneyimlerindi, öğretmenlerindi..şimdi şu anda ayağa kalksan ve tek bir umudun olmadan bile evet ben iyileşeceğim desen inan çok önemli..

sevgili siyahça.. bak ne güzel kayrasuya yardım edebilmeyi dilemişsin.. lütfen dibe battığını düşünme.. yardımsever birisin demek ki.. demek ki batmak gibi birşey yok.. ben hala inatla kötülük yapan insanlara belki batmış derim ki onlara bile demem..

hadi bakalım yine gayret, buraya bir geliş amacımız var, bazı görevlerimiz var, bizden destek bekleyen insanlar var evrene kötü mesaj göndermeyelim değil mi.. çünkü gönderdiğimizde bütün insanları da etkiliiyoruz.. hadi bakalım nefis bir kahva yapın kendinize ya da çay ne seviyorsanız işte:) biraz içe dönüp öyle konuşmaya çalışın..kendiyle konuşunca rahatlıyor insan.. umarım yardımcı olabilmişimdir.. son olarak sevgilli shamanicin bir sözüyle bitireyim, şöyle afilli bir bitiş olsun:D

'sorunlu bir bakış açısıyla, çözümü bulamazsınız, önce o sorundan dışarıya çıkmak gerekir'.. sevgilerle..