Alıntı:
kayrasu Nickli Üyeden Alıntı
Çok denedim telkinlerimi sürekli dinliyorum önerilen kitapları bir şekilde okumaya çalışıyorum ama başaramıyorum artık ağlıyamıyorum bile bir yumruk gelip boğazıma oturuyor nefes dahi aldır mıyor önceleri dalgalanma hissi mi acaba diye düşünmüşdüm şöyle bakıyorum hayır değil insanın ailesi ve çevresi çok önemli zaten sürekli içimde bir ses ya saçmalama görünen köy kılavuz istemez neyin savaşını veriyorsun hele yaş 38 oldu bundan sonra amaçda belirlemeyi becersen sonuca nasıl gideceksin ki diyip duruyor yani arkadaşlar ben yine kaybeden oldum |
Selamlar,
Arkadaşlar değişimin yada gelişimin en güzel tarafı yaşı ya da başka nitelikleri dikkate almaksızın herkez için ve sürekli olmasıdır. Üstelik bakarsanız gerçek dönüşüm bir çok kez ilerlemiş yaşlara rağmen yapılmıştır.
Önemli olan bunu istemek ve en azından istemek için kararlı olmaktır.
Telkinler bizleri istediğimiz davranış değişikliklerine taşırlar, bizlerde hangi konudaki telkinleri dinleyerek ilerliyorsak bu yönde alıştırma ve uygulamalarla değişikliği pekiştirmeliyiz.
Kaçış yada tepki sonucu değilde gerçekten gerçekleştirmek istediğimiz şeylere odaklı seçimler ve hedeflerle çalışmaya başlayarak bebek adımları ile ilerleme başlanırsa gerisi gelecektir.
Çok büyük dişlilerin çalıştırdığı bazı mekanik düzenekler için kullanılan bir hareket sistemi vardır, bu hareketi sağlayacak elektrik motoru istenen devir e gelene kadar önce kademeli olarak düşük devirlerde çalıştırılır. Yıldız üçgen denen bu elektrik motoru bağlantısında önce hız düşük ama güç fazladır, sonra güç azaltılarak kademeli olarak hız artırılır....
Bu düalitik dünyaya uyumla yaklaşmanın ipuçlarını görmektir, bunu doğada da göreceksiniz.
Telkinlerin içeriklerini de belli aralıklarla gözden geçirirken size ne ifade ettiği hakkında düşünün ve okurken neler hissettiğinize dikkat edin.
Biliçaltınız size hizmet etmek üzere bekliyor, siz onu telkinlerdeki gıdalarla beslediğinize göre buna uygun sonuçları alacak şeylere yönelin ki hayata geçirip alışkanlık değişimlerine başlayabilin.