Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: just a girl.... Aaa benim gülüm gelmiş mi kendine, aman da aman Açmış mı gözlerini harika bir Pazartesi gününe? Çekmiş mi pencereyi açıp derin bir nefes Ben ne muhteşem bir yaratığım ya demiş mi :) (lafa bak yanlız yaratık, ama iyi anlamda canım :) )
Şimdi uyandın ya sen, mutlusun da gel bunu değerlendirelim. Şimdi sitede değilsin sanırım, çıkmışsın ama geldiğin zaman bu mutluluk anının en doruğuna gelerek çapalama yapmanı tavsiye ederim canım. Çok işe yarayan bir tekniktir. Kendini tekrar mutsuz hissedersen bu çapayı kullanarak olmak istediğin ruh haline daha kolay erişmeni sağlayacaktır canımcım.
Peki nasıl yapıyoruz bunu? Kendimce anlatıyım sana.
Şimdi istediğin renkte, canlı parlak bir çember oluştur 2 adım ötende, gözler kapalı. Çok büyük bir çember olsun ve o çembere ona yakışır güzel bir isim ver. Ben ona aşk çemberi diyorum mesela, aşk çemberi bana hep mutluluğu yansıtıyor. Sen sana mutluluğu yansıtan başka bir kelime bulabilirsin. güven çemberi, sevgi çemberi, ya da ne istiyorsan.
Yaşadığın en mutlu, en güvenli, en huzurlu, en sevgi dolu anılarını bu çembere doldurmaya başla, ama en sevdiğin gözlerinin önünde kalsın. Şimdi o seni mutlu eden olayı tekrar yaşaman gerekiyor. O olayı gözlerinde canlandırıp tekrar yaşarken ayrıntılara dikkat etmeni istiyorum. Yanındaki insanlar kimler, bulunduğun yerde hangi renkler var, kendini nasıl hissediyorsun, içinden coşan sevinici artırmaya ve doruk noktasına getirmeye çalış. Burada onaylama cümlelerini de kullanabilirsin, 'kendimi seviyorum, kendimi onaylıyorum, kendime güveniyorum.' Ben imzamda bulunan sözü kullanıyorum :)
Şimdi mutluluk uç noktada, onu hissettiğin zaman o çembere gir ve istersen elini yumruk yaparak, istersen parmaklarından birine veya bir kaçına baskı yaparak elin havada bunu kendine çapala, çemberine verdiğin o güzel isimle beraber.
O çemberin içinde ne kadar kalmak istiyorsan kalabilirsin, orası senin mutluluk yerin. Onlarla istediğin kadar bir olabilirsin. Ne istiyorsan onu yapabilirsin. İstenmeyen duygular gelirse bilinçaltının oyunu olarak çemberden çık ve sonra tekrar dene ve çapala. Ne kadar çapa yaparsan o kadar iyi olur yerleşmesi için.
Ve mutsuzluk anında diyelim ki; baş parmağınla işaret parmağına mutluluk çapası yaptın. O mutsuzluk anında baş parmağınla tekrar işaret parmağına baskı yapıp mutluluk dediğin zaman o his gelmeye başlayacaktır. Nasıl rüya gibi di mi tatlım. Ama gerçek. Ne kadar çapa yaparsan, o hisse o kadar kolay ve çok girersin unutma, naçizane tavsiyem.
Hadi otobüsü şimdi biraz havalandıralım, kaç gündür camları kapalıydı içerisi havasız kalmıştır. Sonra istediğin bir parfümle içerisini güzel kokutalım. Harika, hareketli ve canlı bir müzik açalım ve ver elini .............. Nereye ulaşmak istiyorsun? İşte yol da orada.
Direksiyon önünde, vites ve el freni hemen sağ elinin altında. Yorulduğun zaman gir istasyona, çek el frenini, dinlen. Kahve iç, oyun oyna, kitap oku, ne istiyorsan onu yap.
Bu hayat, o otobüs, o benzin istasyonu, o mutluluklar senin. Hayatına sahip çık tgülüm. Ne olmak istiyorsan o olmaya atılmış ilk adımlarını çoktan attın sen. Kendinle gurur duy, kendini sev, alttan bir yerlerden yanlış kararlar verdiğini söyleyen bir ses olursa ' evet ama bu kararı veren benim, bu hayat benim, kararlarımı ben veririm ve seçimlerimi ben yaşarım' de o sese. Hemen kesiyor sesini merak etme.
Ay ben çok uzun yazdım yine ama, kendimi kaybettim :)
Çok çok çok çok çok çok güzel bir hafta geçir canım.
En derin sevgilerimle ve öpücüklerimle
Bu da vitamin depon, afiyet olsun canım.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |