Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2009, 05:36 PM   #29 (permalink)
hayat kadere inat
Üsteğmen

hayat kadere inat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 395
177 Mesajinıza toplam 1,230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayat kadere inat is a jewel in the roughhayat kadere inat is a jewel in the roughhayat kadere inat is a jewel in the roughhayat kadere inat is a jewel in the rough
Standart Cevap: BANA YOL GÖSTEREBİLECEKMİSİNİZ

Simdi hayatıma yeniden bir baslangıc yapmak istiyorum.Bildigim hersey birbirine karıstı bu yuzden sizden destek istiyorum.SİL BASTAN hayata baslamak gibi bir niyetim var.Danıstıgım kisinin tespiti istenmeyen bir cocuk olarak dunyaya gelmemin yankıları bu hayatıma kadar suruyormus ha bu arada yasım 37:) Korkum ben bunlara takılıp kalırsam nasıl iyi bir anne olurum cocuklarımın da hayatını mahvedermiyim.13 ve 5 yasında 2 aslan parcasının gelecegi benim llerimde .

NERDEN BASLAYACAGIM[/quote]

Canım ,kalbini çocuklarına daha fazla açarsan onlarla çok daha fazla zaman geçirirsen sorunların endişelerin azalır.sana sunulmayanları eksiklerini çocuklarınla tamamlamaya çalış onlar bu dünyada bize verilen en değerli en güzel varlıklar.Onlara vermeye çalıştığın gelecek hakkında yaptığın planlar bile senin en güzel meditasyonlarındır
hayat kadere inat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla