Konu
:
Hayata Evrimsel Adımlar
Tekil Mesaj gösterimi
30-03-2009, 07:58 PM
#
37
(
permalink
)
keskin38
Üsteğmen
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Hayata Evrimsel Adımlar
Ben geldiiimmm
Hafta sonu pek eğlenceli geçmedi malum seçim. Eniştem muhtar adayıydı ben de istemeden de olsa gerildim, konuşmalardan sıkıldım vs. Sonuç da nakavt
Neyse zaten 5 yıl muhtarlık yaptı azcık dinlensin canım o da
Bu arada kendimde ilerleme kaydettim. Bana can sıkıcı birşey söyleyen ve nezaketen cevap vermediğim halde devam eden şahsa bir güzel cevabını verip susturdum
Sitemizi çok özledim. Telkinleri de sadece cuma akşamı dinleyebildim. Anlayamadıgım bir arıza var telefonumda. Çalma listeme girince donuyo,5 dk bekliyo nerdeyse, sonra açılıyo ama bu seferde mp3 seçince donuyo. Bu gece tekrar denıycem ıns sorun cıkarmaz. Telkinlerle uyumaya çok alıştım. Dinleyemeden uyudugumda sanki eksik hissediyorum kendimi. 3 gündür de sabah olumlama yapmayı unuttum daha dogrusu abimin zorla beni uyandırmasına maruz kaldıgım için gözlerimi açınca olumlama yapmaya fırsatım olmadı zira çok uğraştı benle
Okuluma gelir gelmez yeni getirdiğim çiçekleri diktim. Geçen hafta diktiğim güller filizlenmeye başlamışlar çoooooook mutlu oldum
İstanbul'da çok sevdiğim bir ablam var. Diktiği çiçeklerle konuşur, sever onları. Onu izlerken hoşuma gider gülerdim. Hafta sonu güllerimi gördüğümde ben de konuştum onlarla
İnş okul kapanmadan bahçemiz rengarenk olacak. Yaz tatilinde de öğrencilerim ihmal etmezlerse gelecek yıl gelen öğretmene de güzel bir süpriz olur.
1. sınıf öğrencilerime de güzel bir okuma belgesi hazırladım. Yarın vermeyi düşünüyorum. Çok sevinecekleeerrr
Söylemeden yapacağım demiştim ama dayanamadım. Perşembe akşamından Cumartesiye kadar sigara içmeden durdum ama cumartesi artık dayanamadıgımı farkettım ve malesef paket aldım. Dünden beri 8 tane içmişim. Güya günlük 3 limit koyacaktım
Bugün sıraları verniklemek istedim. 1 tanesinde denedim ama işe yaramadı yani görüntüde değişme olmadı sadece parladı. Eski kirli görüntüyü saklar diye düşünmüştüm ama olmadı. Çabalarım sonucunda milli eğitimdeki bir memurun benim için Milli Eğitim Müdürüyle görüşmesini sağladım veeeeee sağolsun müdür bey okuluma yeni sıra verebileceğini ve hatta okulumu listede başa alacağını söylemiş
Yeni sıra mümkün olmasa bile sıralarımızı güzel bir tadilattan geçirebileceklerini söylemiş. Şubeye gittiğim gün yanına uğramamı söylemiş
Çok mutluyum. Şurda okulun kapanmasına 2 ay kaldı ama çocuklarıma ve okula yenilikler yapmak çok hoşuma gidiyor
Yanlış anlaşılmasın kendimi övmüyorum ama napiim içimden geldi işte söyledim
Sevgiler efendim.....
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38
Açık Profil bilgileri
keskin38 nickli üyeye özel mesaj gönderin
keskin38 - Daha fazla Mesajını bul