Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2009, 12:42 AM   #63 (permalink)
justagirl
Üsteğmen

justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart 30.03.09

selam günlüük
sana gecikmeli yazıyorum çünkü sosyalleşmekle meşguldüm.
kaç gündür camlar kapalı bir ağırlaşmış içerisi bir ağırlaşmış sorma gitsin. bende camları açtıktan sonra dışarda beklerken bir kaç komşu gördüm. onlarla sohbet ettim. hihi ondan geciktim mesaiye..

olumlamalarıma tekrar başladım.
kendimi sevdiğimi hatırladım.
hatalarımın aslında hata olmadığını planlanmış şeyler olduğunu tekrar gördüm cici sayesinde. çünkü eğer ben şimdi "hata" diye adlandırdığım o şeyleri yapmış olmasaydım bugünkü ben olmazdım. bu cümleyi hep söylerdim ama ne anlama geldiğini sanırım bu güüne kadar tam manasıyla kavrayamamışım.

kapsama alanına tekrar girdiğim andan itibaren kendimi tekrar direksiyorn başında hissettim günlükçüm. son bir kaç gündür ağaç gölgeliğinde dinlenmek iyi gelmiş sanırım. nede olsa bir yere yetişmek zorunda değilim dimi?

redflowers sana sesleniyorum burdan bak hatta şuan bağırıyorummmmmmmmmmmmm TEŞEKKÜR EDERİİİİMMMMMMMMMMMMMM
sevdim ben bu çapalama işini.

son olarak sözlerime günün anlam ve önemini yansıtan bir şarkıyla son vermek istiyorum, serbest çağrışım oldu. yetişmiyorum bir yere dedim ya.
benim kendime aldığım ilk kasetti bu jon bon jovi'nin solo albümü. walkmanimde dinlerdim bu şarkıyı destination anywhere şimdi aklıma geldi söyleye başladım içimden. sizleri seviyorum iyiki varsınız ve bana yol gösteriyorsunuz. iyi ki.....

Destination Anywhere
Name the place and I'll be there
Pack a bag a we're out of here - let's run
Destination Anywhere
Left of right, I don't care
Maybe we'll just disappear like the sun

http://www.ctunnel.com/index.php/101...eb31818de16584

not: şimdi hatırladım şarkının sözlerini dinleyince. hihi sadece nakarat kısmını alayım ben vallaha gerisiyle ilgim yok