31-03-2009, 06:14 PM
|
#203 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba turkvezir. Buradaki telkinler tedavi amaçlı değildir. amaç kişisel gelişim alanında adımlar atmaktır. İlk defa dinliyorsanız eger 2 hafta boyunca yaklaşık 70-80 saat ego guven ve sucluluk telkinlerini dinlemeniz öneriliyor. 2 haftadan sonra kendıne güven ve depresyonu ekleyebilirsiniz. Depresyon ciddi bir rahatsızlıktır ama tedavisi de mümkündür. Çok ileri derecede değilse telkinlerin etki edeceği kanısındayım fakat tekrar belirteyim telkinler tedavi amaçlı değildir... Aşağıdaki link de size yardımcı olacaktır. Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Olumlu değişimlerinizi paylaşmanız dilegimle.... Alıntı: turkvezir Nickli Üyeden Alıntı
benim bir sorum olacak.suçluluk ve ego telkinleri anti depresan etki yaparmı yani depresyonu yenmek için bu ikisi yeterlimidir yoksa depresyon dünde kaldıyımı dinlemek daha doğru olur .ego ve suçluluk tek başlarına depresyonu yenmemize yeterlimidir... |
__________________ Her geçen gün kendimi, her açıdan DAHA İYİ hissediyorum :) |
| |