31-03-2009, 06:17 PM
|
#10 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: olmuyor yine beceremedim:( bugün İzmir'e yaz geldi biliyor musunuz??!! en sevdiklerimle dağlara ot toplamaya gittik bugün...(şu ot faydalı, bu ot faydalı derken topladığımızdan çoğunu yedik bile) kısa kollularla dikenlerin otların içinde, sırtımızda güneş, kalbimizde güneş, yazı getirdik bugün.. ve şimdi eve döner dönmez kalpleri güneş sıcaklığında birkaç insan görme arzusuyla siteye daldım.. sizlere, hepinize olan sevgim kalbimden taşıyor artık biliyor musunuz?! hatta sevgimin derecesini düşünürken gözlerim yaşarıyor! (deli miyim sizce?) bugün İzmir'e yaz geldi ve benim sevgim dünyaya yeter!... SEVİYORUM...SEVMEYİ DE SEVİYORUM...HERKESİN YERİNE, HERKESİ SEVEBİLİRİM BUGÜN... Hüff konuyu feci dağıtmışım, özür dilerim...Kayrasu sizi de seviyorum demek istemiştim...
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |
| |