Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2009, 08:57 PM   #12 (permalink)
kayrasu
Teğmen

kayrasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 710
76 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the rough
Standart Cevap: olmuyor yine beceremedim:(

Alıntı:
Siyahça Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bugün İzmir'e yaz geldi biliyor musunuz??!!

en sevdiklerimle dağlara ot toplamaya gittik bugün...(şu ot faydalı, bu ot faydalı derken topladığımızdan çoğunu yedik bile)
kısa kollularla dikenlerin otların içinde, sırtımızda güneş, kalbimizde güneş, yazı getirdik bugün..

ve şimdi eve döner dönmez kalpleri güneş sıcaklığında birkaç insan görme arzusuyla siteye daldım..

sizlere, hepinize olan sevgim kalbimden taşıyor artık biliyor musunuz?!
hatta sevgimin derecesini düşünürken gözlerim yaşarıyor! (deli miyim sizce?)

bugün İzmir'e yaz geldi ve benim sevgim dünyaya yeter!...

SEVİYORUM...SEVMEYİ DE SEVİYORUM...HERKESİN YERİNE, HERKESİ SEVEBİLİRİM BUGÜN...

Hüff konuyu feci dağıtmışım, özür dilerim...Kayrasu sizi de seviyorum demek istemiştim...
canım benim benim siyahça inan öyle güzel anlatmış ve tarif etmişsin ki biran orda olmayı istedim otlara gelince şifa ve afiyet olsun canım delilik konusuna gelince hayır o kadar güzel yüreğin var ki bunu o kadar güzel hissettiriyorsun ki bende sizi seviyorum ,doğayı seviyorum ,hayvanları galiba ben şimdi yazarken keşfettimde yaşamayı ne olursa olsun seviyormuşum bu arada yüreğin o kadar güzel ki derken rumuzun aklıma geldi ben sana siyahça değil akçayı yakıştırdım bende seni seviyorum akça
kayrasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla