Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2009, 01:49 AM   #20 (permalink)
dygblmz
Teğmen

Tesekkür: 10
47 Mesajinıza toplam 353 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dygblmz is just really nicedygblmz is just really nicedygblmz is just really nicedygblmz is just really nicedygblmz is just really nice
Standart Cevap: olmuyor yine beceremedim:(

bence aniden değişim beklemeyin..hep sayıklıyorum sindire sindire yavaş yavaş değişim diye..işte bu yüzden diyorum bi anda olmayınca olmuyor deyip insan kötü hissediyor kendini ya da vazgeçiyor..değişiminizin siz hangi duruma girerseniz girin yol değiştirmeyeceğini düşünün..başladım ben bu yolda yürümeye ne olursa olsun vazgeçmem deyin bi keninize..acı çektiğiniz anda o an için kendinizi çevirmeniz hayır yapmicam bunu kendime demeniz elinizde..acıdan zevk alan bi yapınız varsa..ağlamak hoşunuza gidecektir..illaki acı çektirecem kendime diye uğraşırsınız o zaman..sonra arkası arkasına olumsuzluklar gelirr çıkamazsınız bir kaç gün belkide daha uzun bi zaman..İZİN VERMEYİN YA!ben çevirebiliyorum kendimi olmuyor yapamıyorum gibi laflar kullanmıyorumm..bunları kullanmayın..evren sizin iyiliğinizi düşünmüyor..sizin için neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyor..o sadece üstüne düşeni yapıyor..sana istediğini gönderiyor..gücünüzü ele alınn!!! hayatınızı siz yönlendirin..acınız ne kadar büyük olursa olsun..bahane yokk!! bahaneler üretip kendinizi haklı çıkartmaya çalışmayın..öyle yapmaya çalışırsanız evren size yine istediğinizi verecektir..yani sizi haklı çıkaracaktır!!
iradeli olun...
mutlu,tatlı,güzel günler=)
anınızı yaşayın vee kendinizi asla hafife almayın=)
biz çok değerliyizz...

*MÜMİN SEKMAN*
dygblmz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla