Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2009, 12:38 PM   #3 (permalink)
ebru_li
Üsteğmen

ebru_li - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,835
289 Mesajinıza toplam 1,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to behold
Standart Cevap: Hayır Diyebilmek-Hayır Diyebiliyor muyuz?

Alıntı:
gülpor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ebruli çok güzel bir konuya değinmişsin,bende hayır diyemeyenlerdendim 3 yıl öncesine kadar,otamatikman herşeye evt derdim,müsait değilim durumu olmazdı ,tabii hep üzülen ben olurdum, ama artık ne istediğimi biliyorum ve hayır diyorum...hayat böyle çok güzel
evet hayat böyle daha güzel. Bende bu siteyle tanışalı ve kararlı çalışmalarımla "hayır" diyebiliyorum artık... eskiden içimden gelmesede karşımdaki insanı mutlu etmek için "evet" derdim hep benden giderdi sonuç olarak insanlara kendini ezdiren bir kişilik çizdim... hep özverili olurdum ve sonuç olarakta çok üzülürdüm.ve biliyorsun belki depresyonu, yaşayan insanlar hep başkaları için yaşayan hassas duygusal insanlardır.şimdi "evet"i de "hayır"ıda yerinde takdim ediyorum.Dedim ya üç ay öncesine kadardı hepsi gene söylüyorum"hayatım değişti"çok teşekkür ederim hayatımı değiştirenlere.