02-04-2009, 04:30 PM
|
#25 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Panik Atak Korkusu Merhaba bipasha
Yanımıza hoşgeldiniz.
Konuda bir kaç mesaj yukarı bakarsanız panik atak krizlerimden telkinler sayesinde kurtulduğumu yazmıştım :) Telkinleri ego+suçluluk olarak dinlemeye başlamanızı tavsiye ediyoruz. 2 hafta sonunda diğer ihtiyacınız olan telkinleri de ekleyebilirsiniz. Panik atak rahatsızlıklarının birçok tetikleyicisi mevcut ama en yaygın olanı sanırım içte yatan bastırılmış suçluluk duyguları. İlk başlarda hiç bir suçluluğumuz yokmuş gibi gelse de zamanla telkinlerin verdiği arınmayla aslında neleri bastırdığımızı gün gibi görebiliyoruz.
Telkinleri uyurken bile dinleyebilirsiniz, bunun için doğa versiyonları uygun olabilir. Uyurken rahatsız olmamanız açısından. Fayda görmek için önemli olan süreklilik arzetmesidir. Kalıplarımız nasıl 21 günde oluşmuyorsa 21 günde de bizi terkedip gitmiyorlar. Bunun için devamlı dinlerseniz en iyi şekilde fayda göreceğinize inanıyorum.
İyi haberlerinizi en yakın zamanda almak dileğiyle.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |