selam günlük;
bir gün daha geçti. iyiyim ben. daha da iyi olucam. keşke sinirlerimi kontrol edebilsem. kendime engel olabilsem. sorunlarımı bağırarak değil anlatarak çözsem..
şubatın 27sinde başladım ben telkinleri dinlemeye. o zamandan beri aralıksız dinliyorum.
son 2 haftadır ancak geceleri dinleyebiliyorum ama aksatmadan dinliyorum. 36 gündür suçluluk ve egoyu dinliyorum. kendimi hazır hissetmediğim için bırakmadım suçluluk telkinini. çünkü benim ciddi sıkıntılarım vardı bu konuda. ve ben uzun zamandır farkındayım bunun.
farkındayım farkında olmasına ama hiç harekete geçmemiştim. bu defa düşe kalkada olsa hareketteyim. şimdi içimden bir ses artık tam anlamıyla olmasada mutluluk telkini için hazır olduğumu söylüyor ama erteliyorum. ertelemeyi bırak telkinini de dinlemem gerek sanırım. karar veremedim ...
bir dinginlik hali hakim şuan bende.
telkinleri dinlemeye başlamadan ve yoluma çıkmadan önce gel-gitlerim olurdu gene. dalgalanmalar hep yaşardım ben. mesela bir sabah kalkardım böyle içimde bir iğrenme hissi var. kötü bir his. kendinden ailenden her şeyden iğrenme hissi. bak yazarken hatırladım hissi.
ama şimdi uçlarda olmuyorum günlük. normale döndü galiba. üzülüyorum kırılıyorum ama ne çok aşırı sinirleniyorum ne aşırı seviniyorum.
değişik bir "şey" gelişti bende. sanki çok çok derin bir şeyler varmış da ben ucundan kıyısından hissediyormuşum biliyormuşum gibi.
olanın görünenin altındakini görmek, duyulanın arkasındakini duymak ve bilinenin ötesinini bilmek istiyorum. sanki etrafımda dönen her şey "gerçekten olan" değil de olması gereken gibi. anlatamıyorum ki.. anlatamıyorum.
sanki ben ölmüşüm yada ne bilim bir yeteneğim varmış da ben burda değilmişim, başka boyuttaymışım, herkesin dışarda gösterdiğinin iç yüzünü biliomuşum gibi. aslında bilmek değil hissetmek gibi. her şeyin görünümü farklılaştı sanki. ifade edemiyorum.. ifade edemiyorum..
tam deli oldum galiba günlük. okudum da yazdıklarımı. bir drye fln söylesem kapatır herhalde beni bir yerlere. zaten
kimsede benimle ilgilenmiyor.
neyse herşeye rağmen ben iyiyim ve iyi olmaya devam edicem. zaten mutlu olmak için bir sürü nedenim var. siz ilgilenmeyin benle
ben iyisi mi sıralamaya başlayayım...
1) .........