Alıntı:
esen27 Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle çıktığın yolculukta başarılar dilerim
eminim başaraaksın ilk adımı bence ağlayarak atmışsın sana edindiğim tecrübeler doğrultusunda tek tavsiyem var.
bir kalem jağıt al ve o anda ne hisediyorsan dürest olarak onu yaz ve sorunun kaynağını keşfedince herşey daha kolay oluyor
bana sideki dostlar bunu tavsiye etmişlerdi
başladığımda konu başka ama daha sonra sorun öyle bir değişik çıktıki ben bile şaşırdım.
tabii herşeyi açık ve dürüst bir şekilde yazmak kaydıyla
saygı ve sevgiler |
Cok güzel anlatmıssın .Benımde bır bır buucuk yıldır ugrastıgım bır turlu cozemedıgım tam yoluna gırdıgını duzelttmeye basladıgımı sandıgım zamanlarda herkesten ve kendımden uzaklastıgım bır problemım vardı.Sorun baska ama caresı bambaskaymıs O KADAR FARKLI bır sebep cıktı kı ortaya cok saskınımm.Elım ayagım salınmıs durumda.Acayıp bosluktayım sankı.Temız vede.Bu ne demekse ama boyle hıssedıyorum.Bu sorunumla bogusurken sebebını kok ınancını bulmayacalısırken sacma sapan cumleler ve sandıgım seylerle ılgılı olumlamalar yaptım.Eskısı gıbı oldum deyıp hayatıma devam ettım sonra gene kendımdn ve ınsanlardan uzaklastım.Bugun nıhayet bıraz ıyıyım .Umarım kalııcıdır bununda altından baska bırsey cıkarsa yuzbınlerce katmanlıyım dıye dusunup pes edıcem.Ne zormus ınsanın kendını cozmesı nasıl bır ınsanım anlamadım ki off ..Gunlugune yazdım ama cok pardon umarım hersey hepımız ıcın ıyı olur.