Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2008, 01:35 PM   #98 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: sezenin gunlugu

yazını kaç kere okudum bilmiyorum..hatta sana yazıp yazmamakta tereddüt bile ettim..hassas bir konu ve seninde hassas olduğun bir dönem..teselli amaçlı yazmıyorum ama..bazı şeyler vardır ki teselli edilemez..hissettiğim düşündüğüm ne ise onu yazıcam..sezenncim bebeğini ne kadar çok arzu ettiğini biliyorum..olmasını ne kadar çok istediğinide..her ne olursa olsun bu bebeğe kavuşmak için vereceğin mücadeleyi de biliyorum..bu yüzden seni taktir ediyorum..emin ol senin yerinde ben olsam belkide çoktan pes ederdim..ama sen büyük bir azimle devam ediyorsun ve edeceğini de söylüyorsun..ben azmin elinden bu güne kadar hiç birşeyin kurtulamadığını biliyorum..bunu yapanlar sonuçlarını hep aldılar..sana ve azmine güvenerek diyorum ki..sen bu işi eninde sonunda başaracaksın..azimlisin..güçlüsün...sabırlısın..ve alacağını da biliyosun..sadece uygun zamanı bekliyorsun..seni taktir ediyorum canım benim..sen ne yapman gerektiğini zaten çok iyi biliyorsun..bu yüzden sunu yap bunu yap yerine,yapman gerekenleri en iyi şekilde hayatına yansıtmanı diliyorum..umarım en kısa zamanda hayalin avuçlarının içinde olur..sevgilerimle..