Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2009, 06:58 PM   #8 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI

"tiriniti" Allah senden razı olsun, bu uygulamadan çok senin cümlelerin güvenle gülümsememi sağladı Telkinleri dinliyorum siteye üye olduğumdan beri;ama itiraf edeyim 2 aydır falan dinlemiyodum.Dinlemem gerekiyomuş, hep bunu yapıyorum,tamamdır deyip bırakıyorum dinlemeyi.2gün önce dinlemeye başladım bu iş çıkınca :D tutuştum tabi :) evet dünyaya gelişimiz şüphesiz bir lutuf tekrar hatırlattığın için teşekkür ederim evet iş bulmuşum bir de mızmızlanıyorum yakışmıyor bana

Gerçekten yazdıkların içimi açtı.samimiyetini net görebiliyorum. Bana bu duyguları tazelettirdin, Allah hep seninle beraber olsun her işinde çıkış yolu,bolluk göstersin sana.Amiiiiin. Yardımcı meleklerini eksik etmesin yanından.Teşekkürler.
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla