04-04-2009, 07:04 AM
|
#28 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 42
21 Mesajinıza toplam 149 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: cinsellik = suçluluk umutsuzum... Alıntı: justagirl Nickli Üyeden Alıntı
En kötü ihtimalle rezil olurum ve kimsenin yüzüne bakamam.
Kendime mutluluğu ve huzuru çekmek isterdim. Ama umutsuzum.
Mükemmel bir yaşamım olması için her şeye yeniden başlamam gerekirdi. Bunun içinde yeniden doğmam gerekirdi.
Cesur ben ne yapardı ...... Herhalde her şeyi unutur paranoyalarından sıyrılır hayatına sevdiğiyle mutlu mesut devam ederdi... |
korku insanın kaybedecek bişeyleri olduğu farkındalığından gelir bence.uzman değilim belki de benim pollyanna oyunum bu.ama hem zararsız olup hem mutluluk veren bir şey, paylaşalım istiyorum..madem kötü düşünmek kötülükleri çekiyormuş iyi düşünüp iyilikleri çekelim hem de korkumuzdan yola çıkarak : korkuyorum.peki.neden korkuyorum.olumsuzluklar olmasından.demekki bulunduğum durumdan daha olumsuz olması ihtimali HALA var,demekki aslında düşündüğüm kadar kötü bir durumda değilim.ama isteklerime ulaşmam için mucize gerekiyor ben o kadar cesur değilim.cesur değilim çünkü kaybedecek değerlere sahip olduğumun bilincindeyim.ne kadar guzel.
bize değerimizi kazandıran başarısızlıklarımız değil,başkalarının hakkımızdaki düşünceleri değil,aklımıza gelebilicek irili ufalı hiç bir olumsuzluk değil..o halde neden bunları ilgimizin fikrimizin odağına koyuyoruz.bana diyorsun kendin başardın mı dersen yok :) ama niyetliyim ve kendime inanıyorum.neler başardığımı biliyorum ve potansiyelimi her an biraz daha hatırlayıp kendimi ıslah etmeye odaklanıyorum.olumsuzluklar mı?aramaya luzum yok tuzlukta tuz bitmiş benden başka dolduran yok buyrun bakalım..
bunlara takılmayacağım.bu bir ışıksa kendimi aydınlatarak ancak çevreme de ışık saçabilirim.kaygılar dışarı pozitif düşünceler içeri artık.bu oyunda kişi sayısı yok hep birlikte oynayabiliriz :) |
| |