Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2009, 06:47 PM   #5 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile hoşgeldin canım..

sevgili minecim..

merhabalar yanımıza hoşgeldin..

canım benim öncelikle kendini yakaladıkça aklına gelen düşüncelerini ve düşüncelerine bakış açını değiştir..

niye çok gülünce insanın başına bir şey gelsin ki..

mutluluk bir seçimdir tatlım.. sen mutluluğu yaşamına ne kadar kabul edersen mutluluk yaşamında o kadar var olur..

sevdiğin her şey yaşamına mutluluk getirir..

iki tane güzel meleğinden bahsetmişsin..
her ikisine de sağlıklı mutlu huzurlu harika bir ömür dilerim..

iki meleğin ve anaokulundaki diğer meleklerin sana mutluluğu sonsuz bir şekilde yansıyacak harika kaynaklar..

"şimdi ve burada yaşamımı en güzel şekilde sevdiklerimle birlikte mutlu ve huzurlu birşekilde yaşamayı seçiyorum.. ve hayatın bana sunduğu tüm güzellikleri sevgi ile kabul ediyorum.. "

zihnini bir tarla olarak düşün..
yaşamında tarladan topladığın ürün..
düşüncelerin ise tarlaya ektiğin tohum..

bu gün buraya yazdığın "çok güldüm başıma bir şey mi gelecek" lafının üzerine yarın yaşamında neyin olmasını bekliyorsun ki canım benim..

yaşam seni sürekli haklı çıkarmak için destekler..
neyi düşünürsen onu yaşarsın..

gerçekten mutlu ve başarılı insanlar olanakları kendilerine göre şekillendirebileceğinin farkında olanlardır..

yaşama sevinci şu anda sahip olduklarınla.. şu anki olanakalarınla yapabildiklerinin en iyisini en güzelini kendin için yapmaktır..

elindeki tüm güzelliklerinin katlanarak kolaylılla çoğalmasını dilerim..

sevgiler..