04-04-2009, 11:07 PM
|
#233 (permalink)
|
Moderator Sultan Oğuz
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| katılamıyorum...üzgünüm sevgili arkadaşlarım... uzun zamandır yoğunluğumdan dolayı foruma uğrayamadığımdan mesajların çoğunu yeni okuyabildim... maalesef yarınki toplantıda yanınızda olamıyacağım... daha öncede belirttiğim gibi yoğun bir koşuşturmaca içindeyim... akşamları işten geç çıkabiliyorum...hafta sonu bir tek pazar günüde hangi işimi yapacağımı bilemiyorum... uzun zamandan beri ilk defa bir izmir toplantısında bulunamıyorum... bunun için çok üzgünüm...eminim çok güzel bir toplantı olucaktır... dileğim bu tatlı telaşları atlattıktan sonra sıcaklar bastırmadan tekrar bir toplantı düzenleyip bütün eski ve yeni dostlarımızla bir araya gelmek...super çok güzel bir toplantı geçireceğinizden eminim...güzel haberlerinizi bekliyorum... not: (kulaklarımı çınlatmayı unutmayın...ve benim içinde çay içip sohbet etmeyi tabii ki...) hepinize sevgiler...
__________________ Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık! |
| |