Alıntı:
echo Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar...
önce biraz kendimden bahsedeyim..:) İstanbul üni.3.sınıf öğrencisiyim..kendimi geliştirmek istediğim bir çok şey var..işe düşüncelerimi değiştirmekle başlamam gerektiğini biliyorum...aynalarla yapışık yaşıyan bir kızım ...başkalarını fazlasıyla önemseyen biriyim ..hatta başkalarının onayına muhtaç yaşıyorum diyebilirim...ve bundan kurtulmak istiyorum..çünkü gerçekte bu ben değilim bunu biliyorum sanki bir şeyin içine hapsolmusum...bir çok yöntem denedim yani kendimce kitaplar okuyarak çözmeye çalıstım..istediğim seviyeye ulaşamadım..bir şeyler eksikti..evet.. 'sizler:))'.. siteyi bulduktan sonra ...ihtiyacı olabilecek arkadaşlarıma da anlattım....anlattıklarımın hepsi dinlemeye başladı...insanlar mutlu olabilcekse ..bundan herkes yararlanmalı...:) geç olsa da sizlerle olmaktan çok mutluyum..sitede telkin dışında da yararlanabileceğimiz bir çok şey var.. bu da harika...sizlerden de güç alarak 'hayatım değişti' demek istiyorum...şimdilik kısa bir başlangıç yaptım daha uzun uzun anlatmak istiyorum sizlere düşüncelerimi :)) hoş kalın ..sevgilerle.. |
hosgelmissin basarilar:) güzel insanlari burda bulursun adres dogru.