Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2008, 04:41 PM   #99 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: sezenin gunlugu

biz isteklerimizden vaz geçip pes edecek karekterde değiliz çok şükür...bin şükür...allahıma binlerce kere şükürler olsunki milyonlarca çare üretme veya bu çareleri görüp derhal uygulamaya yatkın bir zekaya sahibiz...ben şimdi yemek yapmıyorum..oturdum dua ediyorum...ve tüm arkadaşlarımdanda aynı şeyi yapmalarını rica ediyorum...allah her kadına anne olmayı nasip etsin ve o, içimizi ısıtan yavruyu esirgemesin...bu sefer sezene hiç bir şey yazmadım..sadece şifa gönderip dua etmekle yetindim..çünkü bilenler bilirler geçen sefer sezeni belki birazda ben, olması gerektiğinden daha fazla umutlandırdığımı düşünüp suçluluk hissettim...sezen asla vazgeçmeyeceğini söylüyor onada yakışan budur..o vazgeçmeyecek bizde onu içimizden akan sıcacık sevgiyle, elimizden gelen her şeyle,yüreğimizden akan dualarla desteklemeye devam edeceğiz...gelecek o, bebek denen köftehor...bu kadar insan işi gücü bıraktı onu davet ediyor...ben bebek olsam hemen gelirdim benim yaptığımı o, niya yapmasın..sezenim sendende bir ricam var..lütfen yaşım geçiyor, gibi diğer olumsuz düşünceleride unut..ya bu memlekette 50 sinde doğuran kadınlar var..menopoza girenler bile doğuruyorlar..artık nasıl yapıyorsa doktorlar..bunu bile beceriyorlar..allah her kadına doğurma yeteneği vermiştir..bu iki iki daha dört eder..kadar doğru bir hesap...her kadın doğurur..şöyle söyle..hamile kalmam için..eşimin ceketini üzerime atması bile yeterli..bunu söyleyen kadınlar zırt pırt hamile kalıyorlar..söylemlerini değiştir ablam..ayrıca sigara sağlığa zararlı..bırakmak istiyorsan tabiiki bırak..ama sigara içmek hamile kalmaya engel olsaydı..benim evdeki tohuma kaçmak üzere olan herif ( kendisi oğlum olur) hiç doğmazdı..her şeyin oluşması korkularımızı atmamızla ilgili..yazmaya devam etsem bitmeyecek..sen tevvekel olmayı elden bırakma ablam seni seviyoruz..bebeğini alıp bana geleceksin ve ben onun yüzünü avuçlaya avuçlaya sevicem nerde kaldın sen diye..( bu satırı yazarke sanki bebek elimdeymiş gibi dudaklarımı sıkmışım.) düşün bana geldiğinde ben yamulurum herhalde..inşallaaaaaaaaaah ve amiiiiiiiiiiiin hepinize ve bebişe saygılı sevgiler..