Ynt: sezenin gunlugu ben vakit buldukca neden cogum olmuyor onu cozmeye calisacagim kendi kendime ve sizlerle.
ben anne oldum hayal abla ve bu sitedeki hemen hemen butun bayanlar biliyolar ama bilmeyenlerde var tabiki benim 22 yasinda kizim var. cok cocuk yasta anne oldgum icin ve kizmi yalniz buyutugum icin bence beynimde bilinc altimda cozemdigim olaylar var cunki bu cocgu cok itiyormusum onu bilmiyorum. esim istiyor onun icin ugrasiyorum ama yaninda sigara iceme deniliyor ben fosur fosur sigara icyorum. bana yat deniliyor ben yatmiyorum kimil kurdu gibi kimldiyorum. ama bedenimle olmasada agzimla cok cocuk istiyorum
ben gercekten cok cocuk istesem sigarada icemem ben co cocuk istesem kimildamam yerimden yatarim. ben esimi mutlu etmek icin o kirilmasin diye her defasinda kara sakizlarla yat igneleri ye tedavi SIKINTILARINI yasa sonucta iste tek cizgi cikinca hic aglama nasil olsa olacak de ve devam de ve daha neler yapabilirim diye tup bebek merkezlerini ara ve buna benzer seyler yapmaya calis. acaba ben 100prosentmiyim? ben neyim? ben kimim? bunlara yanit bulursam eger heralde hamile olurum ben. ama hergun duygularimi yazacagim kendime itiraf edecegim.
bugun canim sigara hic istemedgi halde paket aldim paketide bir arkadasima verdim ve icinden 4 sigara ictim agzim burnum sigarinin kagidinin yanigindan burustu agzimda pis bir tatd var ama ben halada sigara icmeye calisyorum buda farkli bir duygu. atakanin sigara birakma telkini isie yariyor buarada tavsiye ederim.
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. |